Slunečno, místy vraždy (2010) [TV seriál]

Slunečno, místy vraždy (The Glades)
63.1 %
 
 

The Glades

Další název: Slnečno, sem-tam vraždy (SK)

    Žánr: akční / krimi / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min., 49 dílů
Geniální, leč poněkud drzý detektiv Jim Longworth se po neshodách s nadřízeným odstěhuje na slunečnou Floridu. Touží po troše klidu a opálení, jenže to si neměl vybírat stát s jedním z nejvyšších počtů vražd.

Po neshodách se svým nadřízeným v Chicagu se detektiv Jim Longworth, velký příznivec golfu, přestěhoval na Floridu. Zavolá mu jeho nynější šéf Mike Ogletree, že v močálu bylo nalezeno ženské tělo bez hlavy. Mrtvolu objevil zaměstnanec na místní pláži Justin Brussard a nezletilá Erin Williamsová, kteří poblíž v autě trávili noc. Když Jim hledá u močálu stopy, kousne ho aligátor. Při ošetření se pak Jim seznámí se zdravotní sestrou Callií Cargillovou, jejíž muž je ve vězení za krádeže. Callie má syna Jeffa...Jim navštíví Justina Brussarda a obviní ho, že nezletilou Erin znásilnil. Justin to ale odmítá. Dívka prý před ním chodila s jeho bratrem Lanem, který se před rokem zabil na motocyklu. Jim si podle účtenky, kterou najde u močálu, ověří, že Erin musela z močálu během noci odejít. Erin Jimovi poté přizná, že jí Justin připomínal Lanea, a tak byl po bratrově smrti náhradníkem. Onu noc se však opil a Erin dvakrát odešla z močálu, protože chtěla, aby měl o ni Justin strach...Zoufalý Mike se Jimovi svěří, že má doma problémy s manželkou, která odjela za svou sestrou. Jimovi je jasné, že se nyní na Mikea nemůže moc spoléhat, a raději pokračuje v pátrání sám. Patolog mezitím najde v bezhlavém těle mrtvé ženy zub kajmana. To je ale divné, protože v močálech kajmani nežijí..

režie:
Timothy Busfield, Tricia Brock, Gary A. Randall, Peter O'Fallon, Jonathan Frakes, Kelly Makin, Alfonso H. Moreno, Tom Garrigus, Matt Witten, William Rabkin, Lee Goldberg
 
 
hraje:
Matt Passmore (Jim Longworth), Kiele Sanchez ( Callie Cargillová), Carlos Gómez (Carlos Sanchez), Jordan Wall (Daniel Green), Michelle Hurd (Colleen Manusová), Alexis Windsor (detektiv), Uriah Shelton (Jeff Cargill), Terra Dawn, Angel Luis Hernández (F.H.P. ), Alexis Martinez (detektiv), Laurel Levey-Giacomino (doktor), Clayne Crawford (Ray Cargill ), Lorraine Caporaso, Frenchi Dourbecker, Sharon Parra, Elisabetta Fantone (Laura Jordan), Taylor Cole (Jennifer Starke), Ashani Roberts, Maria Breese (teenagerka), Melissa Goggans, Taylor Blackwell (Tammi), Emma Myers (Paige Slaytonová), Genevieve Angelson (Anna Steele), Todd Grinnell, Denise Durette (Rita Matthewsová)
 
 
scénář:
Clifton Campbell, Lois Johnson, Shaz Bennett
 
 
kamera:
Jaime Reynoso, Michael Lohmann, Lloyd Ahern II, Arthur Albert
 
 
hudba:
Danny Lux
 
 
kostýmy:
Jennifer Bryan
 
 
střih:
Tammis Chandler, John Axness, Raúl Dávalos
 
 
koproducent:
Ed Tapia
 
 
výprava:
Hugh D.G. Moody, Jonathan A. Carlson
 
 
výkonný producent:
Clifton Campbell, Gary A. Randall
 
 
kaskadér:
Elizabeth Davidovich, Kevin Ball
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.