Duben
ohodnotit

Perníkový táta [TV seriál]

Breaking Bad

Další název:
Perníkový tatko (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
45 minut

Počet zajímavostí k filmu Perníkový táta: 8


PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2018
Cestu od učitelského páprdy po drogového barona zahrál Bryan skvěle a vysloužil si za to dokonce čtyři ceny Emmy za nejlepšího hlavního herce a také Zlatý globus. Pro Bryana nebyl Perníkový táta konec a dále se úspěšně věnuje herectví. Mohli jsme ho zahlédnout v seriálu Jak jsem poznal vaši matku, filmu Proč zrovna on? a mnoho dalších. V roce 2015 byl dokonce nominován na Oscara za hlavní roli ve filmu Trumbo. Dále hrává v divadle, za což je také oceňován nedávno společně s jeho dobrým parťákem Aaronem Paulem spojili síly s Omaze a za účelem vybírání peněz na charitu vytvořili akci, kde člověk, který přispěl nejvíce mohl přijet a s Bryanem a Aaronem si ve slavné dodávce ze seriálu uvařit snídani. Bryan je velký vtipkař a několikrát to již dokázal. Například, když přišel na comic con s gumovou maskou Waltera Whita. V osobním životě se mu také daří, s manželkou Robin Dearden mají dceru Taylor.
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2018
Aaron Paul (Jesse Pinkman)
Aaron žije na rozdíl od Jesseho spořádaný život a po Perníkovém tátovi jeho kariéra směřuje stále výš a výš. Za Perníkového tátu byl třikrát oceněn cenou Emmy a jednou nominován na Zlatý globus. Aaron si zahrál hlavní role ve filmu Need for speed, seriálu The path, dále dabing v Bojack Horseman a role ve čtvrté sérii Black mirror. Má se dokonce objevit v seriálu Westworld. Dnes má manželku a letos se mu narodila dcerka. Spolu s Bryanem Cranstonem jsou skvělí přátelé.
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 15.12.2018
Anna Gunn (Skyler White)
Jako Walterova žena, která se později ukázala jako o nic lepší, než Walt si Anna vysloužila dvě ceny Emmy. Dnes se bohužel ukazuje pouze v menších rolích v seriálech, jako jsou Gracepoint, Myšlenky zločince, nebo Robot chicken. O to více času může věnovat svým dvěma dcerám, které má se svým bývalým manželem Alastairem Duncanem.
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2018
Dean Norris (Hank Schrader)
Hank Schrader, člověk, který dokázal odhalit Heisenberga, ubránit se dvojčatům zabijákům a sesbírat hodně pěkných kamenů, tedy pardon, minerálů. Dean dnes pokračuje ve své kariéře a daří se mu jako nikdy. Hrál ve filmu Get the gringo, ale také si ho jistě pamatujete ze seriálu Pod kupolí, nebo Teorie velkého třesku. Ale i mimo hereckou kariéru byl velice úspěšný. Věděli jste, že chodil na Harvard, nebo, že je hercem již 37 let? Od roku 2001 má za manželku Bridget norris.
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2018
R. J. Mitte (Walter White Jr.)
Walterův a Skyleřin syn postižený mozkovou obrnou, nebo (jak fanoušky často označován) snídaňový král se R. J. dost proslavil. V roce 2014 se stal tváří kampaně Lived in Spring a začal se objevovat na billboardech, autobusech a zastávkách. Stejně jako jeho postava v Perníkovém tátovi trpí mozkovou obrnou, ale ne v takovém rozsahu jako Walter Jr. Dále hrál v několika filmech a seriálech a také dostal už pár rolí, ve kterých jeho postava nemá obrnu ani jinou podobnou nemoc. Ve volném čase se věnuje propagování podpory a informování veřejnosti o jeho nemoci a problémech jako je šikana.
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2018
Bob Odenkirk (Saul Goodman)
Právník, u kterého kromě zachraňování krku zločincům víte, že zná chlapa, co zná chlapa, který se bavil s kadeřníkem bratra člověka, který Vám zařídí falešné doklady. Bob si od světa Perníkového táty příliš neodpočine, protože je od roku 2015 hlavní hvězdou jeho spin-offu Volejte Saulovi, který stále vydává nové série a který odhaluje více z minulosti Saula a za který byl třikrát nominován na Zlatý globus. Dále si zahrál v Birthday boys, Weeds, Jak jsem poznal vaši matku, Mládeži nepřístupno a namluvil několik postav ve Futuramě a Americkém tátovi. Nyní má za manželku Naomi Odenkirk, se kterou má dvě děti.
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2018
Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut)
Zabiják a spolupracovník Guse Fringa, později obchodní partner Walta a Jesseho, ale zároveň hodný dědeček. Jonathan, stejně jako Bob Odenkirk hraje v seriálu Volejte Saulovi, za který byl čtyřikrát nominován na cenu Emmy. Dále jsme mohli spíše slyšet jeho hlas ve druhých Užasňákových, nebo V seriálu Skylanders academy. Dále daboval Jamese Gordona ve hře Batman: Arkham knight. V roce 1990 si vzal za manželku Gennu Banks a má tři děti.
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 25.12.2018
Giancarlo Esposito (Gustavo Fring)
Největší a jistě nejděsivější záporák, se kterým jsme se my i Walt v seriálu setkali. Muž, který v případě kartelu riskoval svůj vlastní život, aby zničil svého nepřítele. Rozjel fast foodový řetězec a někdo, jehož jedinou slabinou jsou zřejmě kolečková křesla a neupravená kravata. Giancarlo se bohužel kromě seriálu Volejte Saulovi a pár menším rolím (Westworld) už příliš herectví nevěnuje. Občas se věnuje hudbě a má za sebou historii vytváření znělky pro seriál. Je původem z Dánska a dnes má čtyři děti.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10