Zari
ohodnotit

Perla [TV seriál]

Žánr:
Země:
Rok:
1998
Délka:
45 minut, 208 dílů
Popis / Obsah / Info k filmu Perla
Mercedes, bohatá a pyšná žena středního věku, majitelka velké kosmetické společnosti Juvenille, přivede tajně na svět děvčátko. Z mnoha důvodů, v nichž velkou roli hraje zejména společenské postavení Mercedes, musí vše zůstat naprosto utajeno a dítě dáno do sirotčince. Tak se narodilo děvčátko, které dostalo jméno Perla. Netuší nic o svém původu a netuší, když se později setká v internátní škole se sympatickou Julietou, že jsou vlastně příbuzné, resp. Perla je Julietina teta. Julieta je totiž vnučkou pyšné paní Mercedes, obě dívky jsou však stejně staré a přirozeně netuší, že je mezi nimi pokrevní pouto.

Julieta je děvče romantické, téměř až naivní, zatímco Perla se snaží být racionální. Dívky se seznamují s okouzlujícím mužem Robertem, mimochodem potomka majitelů jiné velké firmy a největší konkurence Juvenille. Perla varuje Julietu, aby nepodléhala Robertovu kouzlu, avšak Julieta dá naplno průchod svým citům, zatímco Roberto považuje jejich vztah za pouhý bezvýznamný románek. Odjíždí a Julieta zjistí, že je těhotná. Dítě si ponechá a po jeho narození se rozhodne navštívit svou rodinu, zejména babičku Mercedes, která je v současné době nevidomá. Požádá Perlu, ať jako věrná přítelkyně jede s ní. Dojde však k dopravní nehodě a Julieta umírá. Před smrtí požádá Perlu, ať se postará o jejího syna. Perlu čeká nelehký úkol. Během vteřiny se změnil její život. V podstatě se stala novou matkou malému osiřelému chlapečkovi. Rozhodne se pomstít Robertovi a poznat vztahy v Julietině rodině. Před osleplou Mercedes se vydává za Julietu a pomalu proniká do spletitých vztahů plných intrik v této rodině. Hodlá uskutečnit nejen svou pomstu, ale také ochránit firmu Juvenille před možným naprostým zničením konkurenční Robertovou firmou.

Přítomnost Perly – Juliety působí jak čarovný magnet na Mercedes, které se stále více a proti její vůli vracejí vzpomínky na dítě, které tajně přivedla na svět. Jak dlouho bude ještě trvat, nežli bude odhaleno rodinné tajemství? Dokáže Perla odpustit své biologické matce? Chce opravdu nenávidět šarmantního Roberta, který stále více vstupuje do její mysli? Mladá žena musí v sobě nalézt dostatek síly, neboť cesta k zodpovězení všech otázek bude ještě velmi, velmi dlouhá...


Autor: Hortensie

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

04:35 - 04:59

23 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

04:40 - 04:59

18 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

04:00 - 05:10

58 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
To tá trať

To tá trať
To tá trať

Naposled navštívené:
To tá trať

To tá trať
To tá trať