Zari
ohodnotit

Pan Tau [TV seriál]

Pan Tau na pionýrském táboře (1977) - 5. díl (3. série)

Další název:
Pan Tau: Rein in die Kartoffeln, raus aus den Kartoffeln
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
30 minut

Komentáře k filmu Pan Tau na pionýrském táboře

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2018
Pan Tau čaruje a vaří...
Celkem povedený díl   oblíbené série. Jak jinak,   příchodem pana Tau na místo   dochází k nečekaným   řešením různých situací,   buřinka dokáže divy. Film   je relax podívaná nejen pro   děti. Co mne rozesmálo, byla   scéna, když na prvním   taboře dojednaný kuchař   zavítal do jiného tábora a   tam se zjevila kuchařka   Růžičková, stačil jediný   "růžičkový"   pohled kuchařky Růžičkové   a sjednaný kuchař odchází   směr les, kde si později   opéká buřty k večeři.   Prostě další milé   pohlazení po duši od   výtečného režiséra   Poláka. Díky němu stále   pro další a další generace   dětí přichází Pan Tau,   hrdina našeho dětství...   :-)
/Pane Tau, jsou   letos hrozná vedra,   přičaruj nám ochlazení a   když už ne tak aspoň   pořádnou zmrzlinu a bazén s   chladivou vodou a nebo výlet   směr severní pól trochu se   ochladit :-)
Xpojntman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.7.2018
Propaganda
Komunistická propaganda   pokleslé urovně, jak to   tenkrát chodilo na   pionýrským táboře. No na   některéjch to bylo jako na   koncentračních asi ne na   všech. Současný skautský,   junacký, křesťanské   mladéže jsou drtivou   většinou o mnoho procent   lepší. Jsou i byly to mi   nikdo nevymluví. Navíc na   těch pionýrskéjch made in   ČSSR (i když prý ne na   všech) docházelo k   vymyvání mozků a myslím i   sexuálnímu obtěžovaní a   zneuživaní mladistvých   mnohem víc než něž je dnes   naddimenzovaně předhazováno   katolické církvi.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

89 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:30 - 00:35

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Reklama