Zari
ohodnotit

Otec Braun [TV seriál]

Pfarrer Braun

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
90 minut, 22 epizod
„Kromě práce a poslání je jeho velkou zálibou luštění kriminálních případů. A toho si na venkově užívá až až...“

Komentáře k filmu Otec Braun

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2016
Korpulentní katolický   farář Braun v kolárku a   sutaně řeší zapeklité   kriminální případy se   stejně úsměvným nadhledem   jako populární policejní   komisař Big Ben - neméně   populární druhé já jeho   představitele Ottfrieda   Fischera. Odpočinkový   seriál, jehož nesporným   plusem je humorně odlehčené   vyšetřování zločinů a   téměř nulová brutalita.
Barney94
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2020
Pro mě je to dobrý   odpočinkový seriál s   komediálními prvky.   Případy jsou stavěny trochu   jednoduše a vrah se dá   poznat už v průběhu. Na   druhou stranu, některé   epizody mají překvapivý   konec.
Krikri
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.10.2018
Co naplat, tohle už není Big   Ben, pouze jeho velmi slabý   odvar, který se dá   shlédnout pouze pokud se   nudíte a nemáte nač   lepšího koukat. Přestože   hlavní postavou je farář a   důležité postavy jsou   další dva kněží,   hospodyně a ministrant, celé   mi to připadá málo vtipné   a utahování si z církve tu   taky zrovna moc neprobíhá   (pokud se tedy divák nemá   smát tomu, jak se Braun   věčně sází s biskupem o   citáty z Bible a jak mu v   každém dílu odpřisáhne,   že už nebude řešit   případy, následně slib   poruší, načež je   přeložen na jiné   působiště a takhle stále   dokola). Případy jsou   vesměs nudné, Braun si tu   hraje na Poirota, neboť v   několika dílech svolá   všechny podezřelé a   vyloží jim jejich motivy.   Oproti Benovi slabota, i když   potěší občasné zmínky o   Češích. Slabý průměr.   40%

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama