Zari
ohodnotit

Larry, kroť se [TV seriál]

Curb Your Enthusiasm

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
29 minut
„Proč se Larry David snaží proměnit svůj život v chaos?“

Komentáře k filmu Larry, kroť se

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2022
Pokud se chci v dnešní   zkurvené době potěšit a od   srdce zasmát, pustím si   "Larryho". Dokoukal   jsem poslední jedenáctou   řadu série a vždy mě   tenhle chlápek plný   entuziasmu překvapí   dalšími kousky. Muž, který   s nevinnou tváří dokáže   urazit každého a jednu   trapnou scénu vrší na   druhou, je na první pohled   nesympatický týpek, ale pro   mě je to král současného   sitcomu. Nejlepší na tom je,   že on to nikdy nemyslí zle,   ale pokaždé se to tak nějak   zamotá, že se stane Larry   předmětem nenávisti.   Zajímavé je, že se seriál   zdokonaluje a každá další   řada je lepší a lepší.   Objevuje se zde také řada   známých tváří (několik   desítek), kteří si své   cameo odehrají a nekoukají   na to, pokud si z nich Larry   vystřelí.
scareface68
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2010
Humor ktorý určite nereže   každému, ale pre mňa pecka   najväčšia. Vyšpičkované   príbehy dotiahnuté do   nečakanej pointy u mňa   spôsobujú salvy smiechu.   Larry si najlepší!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama