Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Kriminálka Anděl [TV seriál]

Klíč (2012) - 5. díl (3. série)

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
55 minut
 

Obsah filmu Klíč

 
Vykradený sklad samoobsluhy, odkud zmizelo několik beden alkoholu, a zástupkyně šéfa rozdrcená pod paletou zboží. Partička výrostků okrádající na okolním sídlišti kolemjdoucí není nejspíš bez viny, ale důvod k vraždě je třeba hledat v nelegálních kšeftech, na nichž je založena práce vedoucího supermarketu velkého řetězce. Detektivové nahlížejí do metod, jak zamaskovat rozkradené zboží a hledají, kdo měl důvod zabít ženu, která na podvod přišla.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.8.2016
Vykradený sklad velkého obchoďáku a tam pod   paletou mrtvá mladá slečna. Měla vražda něco   společného s kradením, šlo o vyřizování   účtů s vedením obchodu, nebo kdo a proč jí   nakonec brutálně zavraždil. Nakonec celkem   překvapivý závěr...
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Zajímavé rozkrádaní v supermarketu.   Detektivové se snaží seč můžou, ale opět to   vypadá že zbytečně. Jejich šéfová při   poradě o případu ví nějak pozoruhodně   hodně. Zkrátka, jakoby byla před detektivy   napřed. Bez rozmyslu vykládá průběh činu a   jak se to vyvíjelo dál. Jeden kýč střídá   druhý, nesmyslné věty v dialozích, prostě ...   Ach jo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama