Zari
ohodnotit

Kriminálka Anděl [TV seriál]

Pistole (2008) - 13. díl (2. série)

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
55 minut
 

Obsah filmu Pistole

 
Kriminálka Anděl přichází s dalším zapeklitým případem. Nosí na sobě tentokrát uniformu sám pachatel?
Loupežná vražda starých manželů je další ze série sofistikovaných loupeží, jichž se podle dostupných důkazů účastnil i policista. Takové případy smí vyšetřovat jen inspekce Policie české republiky. Proto musí detektivové přibrat do týmu důstojnici poněkud nevlídných způsobů, která se navíc při pátrání pečlivě rozhlíží, kterého z detektivů by odlovila do svého týmu.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.1.2017
Tak to klobouk dolů. Tady se tvůrci velice   pochlapili. Jednoduchý děj příběhu založený   převážně na sledovačce má kupodivu vcelku   napínavou atmosféru a styl. Po Česku je to   místy sice stále ještě krapet poněkud   uťápnuté, ale změna k lepšímu je znatelná.   Případ loupežné vraždy, ve kterém má prsty   i policista, je všude po světě velice vděčné   téma a jak je vidět, pro Česko to platí také.   Celkově 25. díl je první, který skutečně za   něco stojí. Vrchní ředitel kriminálky Milan   Horký ve smělém podání Miloslava Mejzlíka je   však i nadále hrozný.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2016
Loupeže, vykrádání bytů, vražda,   vyřizování si účtú a odstranění svědků.   Nic pro žádný ořezávátka, ale co když   banda, která se na tom podílí nosí uniformu   Policie? Další slušný díl, který se dá   vidět vícekrát.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rita Carlyle

Carlyle Rita

Édouard Berne

Berne Édouard

Naposled navštívené:
Rita Carlyle

Carlyle Rita

Édouard Berne

Berne Édouard