Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Složité období

 
Barney je ve vztahu s Robin natolik šťastný, že věnuje Tedovi sbírku svého porna. Ted neomylně vloží do přehrávače porno s názvem Architektura a jen nevěřícně sleduje, jak ho zděšený Barney na videu žádá, aby ukončil jeho vztah. Zvládne to Ted? Nebo snad Ted s Marshallem? Nebo bude muset nastoupit do služby vztahová rozeštvávačka Lily? Nebo, že by se všechno vyřešilo samo?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2013
Složité období
Každý kdo viděl "Total Recall" si   jistě pamatuje scénu, ve které Arnold   Schwarzenneger (jak se vlastně píše jeho   jméno?) sleduje vzkaz od svého minulého já. To   mu připomíná jeho minulost a to, že ve   skutečnosti není tím, kým si myslí že je. A   to samé se teď stalo Barneymu. Vsadil bych se,   že podobný vzkaz se už určitě objevil i   "Jamesovi Bondovi", je to prostě   takové typické pro špiony. A Barney využil   stejého principu.
Složité období je období,   kterým si prochází každý vztah, pokud se   ovšem nerozpadne ještě před touto fází.   Prostě doba, kdy Vám na Vašem parterovi vadí   úplně všechno. Jako Robin.
Barney,   sklapni!
Cože!
Promiň, myslela jsem že   mluvíš.
V této epizodě se také objeví odkaz   na "Hvězdné války", konkrétně na   Stroomtropera, kterého má Barney v bytě. A jako   hostující hvězda se objeví kanadský herec   Alan Thicke, který ztvárňuje sám sebe. Já   osobně ho před tímto seriálem neznal, a ani se   nedivím, jelikož hraje v samých propadácích,   jako je seriál "Pobřežní lýtky",   film "Letní sny" a další...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2013
Barneyho bondovský vzkaz z minulosti je naprosto   famózní, takže je velká škoda, že ostatní   neprojevili při snaze o rozvrácení Barneyho   vztahu s Robin mnohem více komediálního   potenciálu. To téma si o humor přímo říkalo,   takže škoda toho občasného nostalgického   tápání.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kuklík a sova Vihuela

Kuklík a sova Vihuela
Kuklík a sova Vihuela

Adan Jodorowsky

Jodorowsky Adan

Shin Yoneyama

Yoneyama Shin

Naposled navštívené:
Kuklík a sova Vihuela

Kuklík a sova Vihuela
Kuklík a sova Vihuela

Adan Jodorowsky

Jodorowsky Adan

Shin Yoneyama

Yoneyama Shin