Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Dudy

 
Na Barneyho radu se Marshall vzepře své povinnosti umývat nádobí a Lily mu na oplátku odmítá vařit. Neustále se hádají a tak pozici nejšťastnějšího páru přebírají Barney s Robin. Jsou však skutečně tak v pohodě? A co udělá Ted s důchodci, kteří mu neustále dudají nad hlavou?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2013
Dudy
Moc nechápu logiku scénáristů. Většinou   otevřeně mluví o sexu, o tom, kolik bab na   jednu noc Barney dostal, někdy i vypráví co s   nimi dělal, nevadí jim bavit se o orgasmech, o   ženských prsou (velmi časté téma zvláště   pro Barneyho), o chlastání, prostě o všem   možném. Ale jakmile přijde na řadu kouření   marihuany, musí hlavní představitelé   předstírat, že jí bagetu. A to samé je při   vydávání jakýchkoliv zvuků při sexu. Než by   řekli, že při tom prostě křičí, zaonačí   to za hraní na dudy. Fakt to moc nechápu.
Z   celé pětky je nejzkušenější herečkou   rozhodně Alyson Hannigan, která hraje Lily. Ta   si totiž vybudovala svoji kariéru ještě hodně   dlouho před seriálem Jak jsem potkal vaši   matku, objevila se totiž jako jedna ze   stěžejních postav v seriálu "Buffy -   přemožitelka upírů". Tam si zahrála   Willow Rosenberg. Jelikož na motivy   "Buffy" pak vznikl nový seriál   "Angel", zahrála si Alyson stejnou   postavu i tam. No a pak přišla asi její   nejvděčnější role flétnistky z hudebního   tábora v "Prci, prci, prcičkách"...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2013
Barneyho zvrácená logika tentokrát nemá chybu   a jeho snové scény, při kterých vysvětluje   Lily své postoje, jsou naprosto vynikající. O   něco horší je to s hádkami Marshalla s Lily a   taky ze sousedů vytrvale hrajících na dudy šlo   jistě vytěžit o něco víc zábavy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robbie Greenberg

Greenberg Robbie

Naposled navštívené:
Robbie Greenberg

Greenberg Robbie