Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Miluju New Jersey

 
Ted se nemůže se Stellou shodnout na tom, zda budou společně bydlet v malém bytě v New Yourku nebo v domě v New Jersey. Robin si není jistá, zda se nemá vrátit do nenáviděné práce a Barney prožívá fyzická muka, neboť odmítá spustit ruku k tělu dokud si s ním někdo neťukne pěstí.

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Miluju New Jersey
Znáte taková ty trička, čepice, vlaječky,   samolepky a všechno možné, kde je napsáno   Miluju New York? Většinou je tam jen I srdce NY.   Nikde ale nenajdete I srdce NJ. Na to odkazuje   název této epizody. I Heart NJ znamená Já   srdce NJ, jako New Jersey. New Jersey je vlastně   sousedním městem, z New Yorku není zas až tak   obtížné se tam dostat, ale nenávist New   Yorčanů vůči New Jersey je známá všude   (můžete na to najít narážky snad v každém   filmu či seriálu který se odehrává v New   Yorku).
A Ted se musí rozhodnout, zda dá   přednost svým přátelům a tomu nejlepšímu   městu pod sluncem, nebo poslechne své srdce a   přestěhuje se za svojí láskou. Už nějakou   dobu Teda známe, takže tak nějak můžeme   očekávat, jak se rozhodne. Když stálo toto   rozhodnutí přede mnou, opustit nejlepší město   na světě a nebo ztratit svojí dívku, řekl   jsem jen sbohem Plzeň, budeš mi chybět.
A   protože Barney se stává čím dál tím více   nudnější postavou, začínám si víc a víc   oblibovat Marshalla v podání Jasona Segela.   Výborný herec...
Petantino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2013
V tomto díle sice potěší upřímná nenávist   newyorčanů k New Jersey, ale Tedovo   rozhodování, zda opustí přítelkyni ne své   přátelé, zase tak zábavné není.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
André Gug

Gug André

Naposled navštívené:
André Gug

Gug André