Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Nejlepší hamburger New Yorku

 
Nezaměstnaný Marshall po marném osmiletém pátrání zachytil vychladlou stopu nejlepšího hamburgeru na světě. Společně s přáteli, a reklamou na Gigantickou národní banku, tedy vyráží na složitou cestu, plnou falešných stop, aby nalezl gastronomický zážitek a snad i svou ztracenou sebeúctu.

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Nejlepší hamburger New Yorku
V originále The Best Burger in New York, tedy   Nejlepší hamburger v New Yorku.
Marshall se   snaží najít ten nejlepší hamburger v New   Yorku. Už ho jednou ochutnal a ví, že ostatní   burgery jsou proti tomu nic. Znám ten pocit. U   nás ve městě máme jedny Kurty, kteří   dělají ten nejlepší kebab. A když zajdete   jinam, víte, že takto prostě kebab nechutná.   Chci tím říci, že ve srovnání s nimi, vše   ostatní je jen podrážka od bot. S kamarády   jsme dokonce vymysleli teorii, že z turecka   pašují heroin, který pak tajně přidávají   jako jednu ze svých přísad. Proto se stává   jejich jídlo tak návykovým. A přesně jako já   mám svůj kebab, který je prostě dokonalý a   pro který jsem musel chodívat přes celé   město, má Marshall svůj hamburger, pro který   je ochoten křižovat ulicemi New Yorku až do   soudného dne. Nebo aspoň do doby, než si najde   práci.
Jinak osobně z celé ústřední pětky   se mi jako nejhorší herec, co se jeho projevu   týče, jeví Josh Radnor jako Ted Mosby. Má snad   jen jeden druh výrazu, který používá pro   všechny situace...
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2013
Nejsou to zelené dveře, není to ani červený   neonový nápis a možná to není ani ten   nejlepší hamburger na světě, co nutí   Marshalla pobíhat po městě. Možná je to jen   jeho příliš dlouhý trenkový rádius, který   signalizuje, že bez nalezení hamburgeru nebude   ani sebeúcta. A přestože tento díl nikam   neposouvá děj a Barney neudělá vůbec nic   legendárního, tak je to docela slušná zábava.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Janine Kunze

Kunze Janine

Naposled navštívené:
Janine Kunze

Kunze Janine