Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Skok

 
Ted má narozeniny, projektuje restauraci ve tvaru klobouku a zvažuje, zda ještě chce být architektem. Marshall chce skočit z balkonu na terasu sousedního domu, ale vnitřně pochybuje o tom, že to dokáže. A Robin miluje Barneyho. Nebo Barney Robin? Anebo upovídaná intrikánka Lily zase něco vymyslela?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Skok
The Leap, anglicky skok, nebo spíš přeskok.   Poslední díl čtvrté série, takže se   konečně můžeme těšít na nějaký zvrat, na   který už poctivě čekáme nějakých dvacet   čtyři epizod. Je to vždycky tak. Na začátku   série se rozřeší to, čím skončila série   předešlá, následuje úplně nepodstatná   část, která nás v ději vůbec nikam neposune   a pak, poslední díl a vše vyvrcholí tak, aby   jste si museli být jisti tím, že ani pátou   sérii nevynecháte a filmaři tak budou dál mít   na živobytí.
Skok se tato epizoda jmenuje   proto, že občas prostě musíme v životě   zariskovat a udělat jeden velký riskantní skok   do neznáma. Uvnitř v sobě věříme, že to   můžeme dokázat, pořád ale nenacházíme   odvahu. Ale nemůžeme navždycky stát na římse   a nechat si tak unikat nejlepší šance našeho   života. Prostě skok.
V této epizodě se také   rozřeší historka s kozou, kterou Ted slíbil v   předešlé třetí sérii. Tam vyprávěl dětem,   že koza u něj v koupelně byla přeci na   narozeniny v době, kdy u něj bydlela teta Robin.   A Ted má narozeniny a bydlí u něj Robin...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2013
Bilancování vlastního života obvykle příliš   zábavy nepřináší a tento díl není žádnou   výjimkou. Ovšem Tedův souboj s kozou není   špatný, Marshallovy nekonečné přípravy ke   skoku také stojí za zhlédnutí, ale tou   skutečnou zábavou je, když si Barney s Robin   ujasňují, že vlastně vůbec netuší, co k   sobě cítí.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Section Quartet

Quartet Section

Naposled navštívené:
Section Quartet

Quartet Section