Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Tak rychle, jak to jde

 
Ted dostává od Tonyho nabídky na práci, protože Tony má špatné svědomí z toho, že mu přebral u oltáře Stellu. Barney se dopouští jednoho přestupku za druhým, protože chce dokázat, že se umí vylhat z pokuty jako všichni ostatní. Zvládne mistr manipulace takto náročný úkol?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Tak rychle, jak to jde
V originále As Fast as She Can znamená Tak   rychle, jak jen dokáže. Ted totiž poté, co se   objevilo milion souher náhod z minulého dílu,   potkal svojí bývalou snoubenku Stellu, která ho   opustila přímo u oltáře. Jejího nového   manžela se Teda sželelo a nabídl mu tedy aspoň   práci. Nejprve po něm požadoval postavit   mučírnu, to se ale Tedovi moc nelíbilo. Tak z   něj chtěl aspoň udělat profesora architektury   na univerzitě. Ale ani to se mu moc nezamlouvá.   A vůbec, žádnou pomoc přeci   nepotřebuje.
Barney se snaží vykecat se z   pokuty za rychlost. Tady si to trochu odporuje s   minulými díly, kdy Barney měl doslova fobii z   řízení. Tuším že neměl ani řidičák. A   teď si to sebejistě upaluje co nejrychleji   dokáže, jen aby vyprovokoval policisty. Škoda   že občas filmaři zapomenou na posloupnost a   zkazí to něčím takovým. Jestli totiž   udělají podobnou kravinu i v případě Tedovi   matky, zkazí tím vlastně celý seriál. I když   nikdo asi nečeká nějak extra logický konec,   takže v pohodě. Udělejte si z mámy třeba   Robin...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2013
Barneyho slovní souboje s dopravními policisty   jsou fantastické, ale nevýrazný Ted tentokrát   nedokáže vytěžit správnou zábavu ani z toho,   že má projektovat mučírnu nebo partnera pro   Sochu svobody. Takže jsem alespoň rád za to,   že se do seriálu vrátila uražená Lily.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama