Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Mírová dohoda

 
Spolubydlící Ted a Robin se neustále hádají kvůli maličkostem. Oba je to mrzí, ale brzy najdou způsob, jak s hádkami skončit - sex. A jelikož jejich sexuální udobřování nezůstane utajeno, tak ostatním popisují, kvůli čemu se spolu zase museli vyspat. Zamilovaný Barney tím trpí, ale brzy přijde na to, jak sexu zabránit - bude u Teda s Robin uklízet a nakupovat jim, aby neměli důvod hádat se. To Marshall má závažnější problém - marně v práci hledá záchod, na kterém by si důstojně mohl přečíst časopis.

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Mírová dohoda
Všichni jistě víme, co Benefits znamená.   Benefity. Tedy ne zas až tak mírová dohoda, jak   zní český název. Ale v podstatě se jedná o   to, že Ted s Robin spolu uzavřeli mírovou   dohodu, která má ukončit jejich hádky.   Chtějí se stát takzvanými kamarády s   benefity, tedy přátelé, kteří spolu čas od   času i spí. Nejde totiž bydlet se ženou a   nehádat se s ní. A sex je ta nejlepší   usmiřovací metoda. Barney z toho ovšem dvakrát   nadšen není, neboť je do Robin zamilován. Tady   se dost ukazuje, jak je ve skutečnosti prachatý.   Neváhá si koupit tu nejdražší a nejlepší   televizi, aby jí mohl v zápětí v klidu   rozbít. Také jsem jednou zkoušel jen tak   rozbít televizi a opravdu je to uklidňující   pocit, když se její obrazovka roztříští na   všechny strany. Jenom úklid je pak trochu   složitější.
Navíc tento díl řeší i   problémy s toaletou, což většina seriálů   taktně vynechává. A když je toto téma někde   zmíněno, zvrhne se to převážně ve fekální   nechutný humor. Tady to ovšem podali filmaři s   citem. Všechna čest jim...
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2013
Nevím, zda je zábavnější, když Ted místo   hádek sexuje s Robin nebo když Marshall hledá   klidný záchod. Ovšem jsem si naprosto jistý,   že jedničkou je tentokrát žárlivý Barney,   když si nechá vysvětlit výhody různých   televizí a pak si koupí tu nejdražší, aby ji   okamžitě zuřivě rozbil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Suspicious Minds

Suspicious Minds
Suspicious Minds

Červený balónek (Le Ballon rouge)

Červený balónek
Le Ballon rouge

Hertha von Walther

von Walther Hertha

Luxusní sklo

Luxusní sklo
Luxusní sklo

Naposled navštívené:
Suspicious Minds

Suspicious Minds
Suspicious Minds

Červený balónek (Le Ballon rouge)

Červený balónek
Le Ballon rouge

Hertha von Walther

von Walther Hertha

Luxusní sklo

Luxusní sklo
Luxusní sklo