Zari
ohodnotit

Hlava Medúzy [TV seriál]

Dům na konci ulice (2020) - 4. díl

Žánr:
Rok:
2020
Délka:
60 minut
„Jitka Čvančarová a Jiří Dvořák v rolích detektivů brněnské kriminálky vyšetřují případ mrtvé seniorky nalezené na konci ulice v poklidné vesnické oblasti.“
 

Obsah filmu Dům na konci ulice

 
Kdo stojí za vraždou hodné babičky, která neměla s nikým na první pohled konflikt? Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí vyřešit smrt místní seniorky, o kterou se do samotného konce jejího života starala jedna ze dvou dcer. V průběhu vyšetřování, do kterého se zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), se odkrývají nejen rodinné sváry, ale i křivdy minulosti. Osud Karinina bratra najednou není tak černý, jak se doposud mohlo zdát. Ten je přesunut do psychiatrické léčebny, kde si najde nového kamaráda Praxe.

Česká televize

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.2.2021
V podstatě tuctový díl, který má nečekaného   pachatele teda pro mně. Jinak prozatím celá   série spíše lehounké zklamání, nemá to tah   na bránu, větší napětí a některé linky v   seriálu nejsou potřeba vidět, tento díl - 50%.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2021
Právě ta úporná snaha nasměrovat diváka   jinam, přes zlobivého vnoučka, sídlištní   sígry a bývalého švagra, mě stavěla do   střehu, že všechno bude jinak. A   bylo.
Zajímavá lokalita...ulice na bagr, ale   mělo to něco do sebe.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Dům na konci ulice (2020) [TV epizoda]Dům na konci ulice (2020) [TV epizoda]Dům na konci ulice (2020) [TV epizoda]Dům na konci ulice (2020) [TV epizoda]
Reklama