Zari
ohodnotit

Červený trpaslík [TV seriál]

Pete 2 (1999) - 7. díl (8. série)

Pete: Part 2

Rok:
1999
Délka:
30 minut
 

Obsah filmu Pete 2

 
Z kanárka Petea se stal dinosaurus a potom, co slupnul Ptačího muže, začal ničit loď a vyjedl většinu zásob. Naše parta musí díky přístroji, který získala na misi, dát vše do pořádku.

Autor: superfilmar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2013
Pete 2
Když Steven Spielberg vytvořil v "Jurském   parku" své dinosaury, musel očekávat, že   si jeho technologii začnou hojně všichni   půjčovat. I filmaři z Červeného trpaslíka   použili právě jeho techniku na dinosaura Peta.   I když popravdě, srovnáme-li dinosaury z   "Jurského parku" a tohodle zmetka z   Trpaslíka, asi jim Spielberg neprozradil celé   Know-How.
Je pěkné, že Norman Lovett, herec   hrajícího Hollyho, je zpátky. Tento muž   původně hrál v show manželky Eda Bye, tak se   dostal k Trpaslíkovi. Samozřejmě že si asi   nepředstavoval roli palubního počítače,   původně se totiž ucházel o Rimmera, ale to mu   jaksi nevyšlo. Každý fanoušek ví, že se od   třetí série přestal úplně objevovat. Nebo   už od druhé? Každopádně okolnosti jeho   odchodu jsou značně nejasné. Producenti tvrdí,   že to bylo ze zdravotních důvodů. Norman zase,   že se prostě přestěhoval za manželkou do   Edinburgu a už nebyl schopen účastnit se   natáčení. Ale mezi fanoušky se šušká, že   chtěl prostě víc peněz, které nedostal.   Každopádně šlo o nějaké neschody v   zákulisí...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dvě nevěsty a jedna svatba

Dvě nevěsty a jedna svatba
Dvě nevěsty a jedna svatba

Jayson Philapil

Philapil Jayson

Naposled navštívené:
Dvě nevěsty a jedna svatba

Dvě nevěsty a jedna svatba
Dvě nevěsty a jedna svatba

Jayson Philapil

Philapil Jayson