Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Sebevědomí a Mindrák

 
Lister se rozhodne zajít do důstojnického klubu, aby se podíval na osobní disk Kotchanské, na kterou si stále myslí. Díky tomu zjisí, že se Kristině o Daveovi celkem třikrát zdálo. Bohužel tato úspěšná výprava se enobejde bez následků. Přesto že měl Rimmer tuto oblast už dávno dekontaminovat, doposavaď to neudělal. Dave Lister se tak nakazí zmutovaným zápalem plic a veškeré jeho halucinace se začínají opravdu zhmotňovat. Mimo jiné i jeho sebevědomí a jeho mindrák. A pomocí svého sebevědomí se rozhodne dostat Kotchanskou pro sebe.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Ed ByeEd Bye  
hraje:
Craig CharlesCraig Charles.....Dave Lister [24]   
Danny John-JulesDanny John-Jules.....Kocour [28]   
Chris BarrieChris Barrie.....Arnold Rimmer [28]   
Norman LovettNorman Lovett.....Holly [41]   
Lee CornesLee Cornes.....Mindrák   
Craig FergusonCraig Ferguson.....Sebevědomí [26]   
scénář:
Doug NaylorDoug Naylor  
Rob GrantRob Grant  
námět:
Doug NaylorDoug Naylor  
Rob GrantRob Grant  
hudba:
Howard GoodallHoward Goodall  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sebevědomí a Mindrák >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Sebevědomí a Mindrák
V první sérii se stále ještě neobjevil   Kryton, který obstarává nejvíce zábavy, a tak   si tvůrci museli pomoci a přidat do tohoto dílu   dvě další postavy. Daveovo sebevědomí a jeho   mindrák. Ty jsou samozřejmě zhmotneni v   reálné lidi, jak už to tak na lodi Červeného   trpaslíka bývá. Tam se Vám prostě nemůže   jen tak něco stát bez toho, aby to mělo   nějaké důsledky. To víte, zmutovaný zápal   plic je zmutovaný zápal plic. Červený   trpaslík se nesnaží přijít s nějakým   oduševnělým uvědomněním, jako ostatní   seriály, jde mu čistě jen o srandu. Ale trochu   filozofie tu také najdeme. Co by se asi stalo,   kdybychom poslouchali jen své sebevědomí a   vůbec se vykašlali na to držet se u země?   Občas se také nechám takhle unést a pak si   uvědomím, že jsem se choval jako trouba. Není   nezbytné se zcela nechat ovládat svým   mindrákem, ale každý by měl mít nějakou   brzdu, která by ho aspoň částečně držela v   realitě. Bez ní se totiž chováme opravdu   hloupě. Určitě to znáte, když jste někdy   flirtovali s nějakou kočkou, a místo konverzace   začalo vychloubání...
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.2.2012
Pátý díl
Trochu slabší epizoda první sezony Červeného   trpaslíka. Zápletka je opět zajímavá, ale   slabší díly má každý seriál. Ovšem   Mindrák byl naprosto výborně obsazen, u něj   jsem se bavil nejvíc.
85%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama