Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Výměna těl

 
Jak dopadne experiment, při kterém si Lister s Rimmerem prohodí těla? Vždyť se tak nenávidí a ještě se stanou tím, čím nikdy být nechtěli.

Autor: superfilmar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Ed ByeEd Bye  
hraje:
Craig CharlesCraig Charles.....Dave Lister [25]   
Danny John-JulesDanny John-Jules.....Kocour [29]   
Chris BarrieChris Barrie.....Arnold Rimmer [29]   
Hattie HayridgeHattie Hayridge.....Holly [29]   
Robert LlewellynRobert Llewellyn.....Kryton [33]   
scénář:
Doug NaylorDoug Naylor  
Rob GrantRob Grant  
námět:
Doug NaylorDoug Naylor  
Rob GrantRob Grant  
hudba:
Howard GoodallHoward Goodall  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Výměna těl >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Výměna těl
Chris Barrie, představitel Rimmera, se původně   ucházel o roli Listera. A skoro jí už měl   jistou. Jen se pak dělali nějaké změny a tak   nakonec ztvárnil Rimmera a vše je tak, jak to   dnes bezpečně známe. Ale jak by to vypadalo,   kdyby doopravdy dostal původní roli, pro kterou   si přišel? Na to nabízí odpověď právě   dnešní díl, kde si tito dva hlavní   představitelé vymění role.
Chris Barrie byl   pak později obviněn ze sexuálního skandálu a   svoji účast v seriálu musel omezit. To se   naštěstí zatím netýká této série. Jinak je   to asi jediný ze všech herců, který se nějak   tak prosadil i v zámoří. Zahrál si v obou   dílech "Tomb Ridera". Pro mě je to   rozhodně jedna z těch lepších postav, která   ať se chová sebevíc srabácky, nejde jí   nefandit. Navíc věčně srovnávám s knihou,   tak ani teď si to neodpustím. V knížce dostane   Rimmerova postava dost prostoru se rozvinout a   nakonec se z něj stane hrdina, který pro Listera   a Kočanskou obětuje vlastní život. To by se v   seriálu ale nikdy nemohlo stát, tady zůstane   srabem navždy...
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2012
epizoda šestnáctá: Výměna těl
No co dodat? Jen jedno - třetí série je ještě   lepší než předešlé dvě a důkazem toho je i   další příběhu posádky těžařské lodi,   která je dlouhá jen něc přes osm   kilometrů.
Jak jinak by mohla dopadnout záměna   Rimmera s Listerem než precizně a bez chybky?   jedině precizně a bez chybky, tenhle díl má   fakt všechno. 100%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama