Zari
ohodnotit

Black Books [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
30 minut, (18 epizod)
„V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí.“
Popis / Obsah / Info k filmu Black Books
1. Jak napálit berňák
Knihkupec Bernard vyrazí svého nepoctivého účetního a zjistí, že si musí sám vyplňovat daňové přiznání. Jako matematický negramot uvažuje o sebezmrzačení. Možná že je řešením příchod neznámého vousáče shánějícího "Písničky na uklidněnou". Mezitím Fran objevila "To Pravé".

2. Mannyho první den
Nový účetní Manny musí poté, co začne pracovat v Bernardově knihkupectví, zvládnout dvojité ohrožení způsobené podivným šéfem a jeho stejně podivnou klientelou. Bernard, který Mannyho zaměstnal v opilosti, se ho snaží zbavit a nabízí mu jednodenní zkoušku aby zjistil, zda je opravdu dokonalý. Potom, co dojde k závěru, že jeho zarostlý pomocník dokonalý není, se do věci vloží Fran a udělá z celé záležitosti peklo.

3. Hrozny hněvu
Zneklidňující přítomnost podivně smyslné uklizečky, kterou Manny a Fran pozvali, aby poklidila binec v Bernardově knihkupectví, donutí oba, aby opustili tento prostor a vzali místo domovníka. Ve svěřeném domě vypijí hned na úvod láhev neuvěřitelně drahého vína. A schůzka Fran s přitažlivým, šarmantním chlápkem, který je navíc k mání, skončí očekávanou katastrofou.

4. Okno
Manny, který minulou noc vypil příliš mnoho kávy a zhlédl kompletní sérii anglických detektivek na DVD, je považován za detektiva poté, co v divoké honičce pronásleduje nebezpečného lupiče. Mezitím Bernarda urazí titíž lidé, kteří ho včera večer pozvali na banket a přitom si uvědomí, že by se brzy mělo stát něco v e l m i neobvyklého.

5. Bezpečnostní dveře
Instalace nového alarmu, který ani Bernard ani Manny neumí obsluhovat, vyústí v situaci, že Bernard se celý večer nemůže dostat dovnitř a Manny naopak ven. Mezitím Fran naváže spojení s neuvěřitelně sexy hlasem.

6. Sbohem, domove!
Z Mannyho se stane běženec, protože už nemůže vydržet Bernardovo nelítostné šéfování. Ale život na ulici je drsný, zvláště když Manny zjistí, že se o něj zajímá podivný vlasatý fotograf. Jeho nepřítomnost však v rodném obchodě vyvolá napětí mezi Bernardem a Fran. Návrat Mannyho je tedy přijat s úlevou.

7. Pan umělec
8. Letní horečka
9. Machr
10. Příbuzní
11. Pozdrav slunci
12. Zasloužená dovolená
13. Manny se vrací
14. Sloni a slepice
15. Mamula a taťula
16. Malá sázka
17. Cestopisec
18. Mejdan


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:25 - 01:10

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

38 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

3 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

28 minut již uběhlo
147 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jon Anderson

Anderson Jon

Naposled navštívené:
Jon Anderson

Anderson Jon