Zari
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Jak jsem se pletl do řemesla (1983) - 12. díl (12. série)

Další název:
Bakaláři 1983: Jak jsem se pletl do řemesla; Sauna; Zázračný lékař; Obraz
Rok:
1983
„Cyklus malých příběhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Sauna, Zázračný lékař a Obraz.“

Komentáře k filmu Jak jsem se pletl do řemesla

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2017
Zázračný lékař
Jiří Sovák opět nezklamal,   ale to bude jeden z mála   kladů této mikro komedie   pocházející z   bakalářských povídek. Jo,   a pak vlastně ještě   rozzářené oči paní   Březinové (Turbová) na   druhý den ráno, když ji   vyléčený manžel po   měsíci marodění se zády   opět manželsky uspokojil.   Jinak na komedii toho humoru   není moc, pokud nepovažujete   za legraci škubání slepic   pojmenovaných po   donášejících sousedech.   Závěr povídky jde úplně   do ztracena, chybí pointa.   Prohlášení, že konečně   budou mít Janouchovi klid,   jako pointu neberu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.11.2015
Povídka ´Zázračný   lékař´

Příběh určený opravdu   jen pro lehčí zábavu než   jako bakalářská povídková   výpověď skutečné   události. Naivní scénář   nezachránili ani skvělý   herci.

Povídka ´Obraz´

Příběh je   spíše estrádní než   komediální, ale je fakt, že   jako bakalářská povídka   posloužila velice dobře. Je   v tom jistá naivita a   nelogičnost chování   hlavních postav, takže jako   příběh ze života je to   naprosto neuvěřitelný.
argenson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.3.2016
Jediný záblesk humoru   proběhne hned v začátku,   kdy pěstitel Sovák v   rádiovce svůj oblíbený   kaktus falického tvaru   oslovuje vlídně Robertku.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama