Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Komentáře k filmu Ať žijí rytíři!

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
dreamerCZ
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.10.2016
Bída.
Co taky čekat, když seriál   obsadíte takovou   "kvalitou" jako je   například Korolová, která   akorát dokazuje proč je   její kariéra postavena na   dabingu. Hrát prostě neumí,   dívat se na ní nedá.   Mimochodem její hlas je něco   tak protivnýho, že vlastně   i ten dabing je záhada.   Žádníková to je další   herecký omyl týhle doby. Ty   její kreace kdy se snaží   vypadat něžně a zamilovaně   ve scénách s Prachařem je   prostě děs běs. Kříž s   tím jeho věčně   přiožralým výrazem v   očích a úděsným šklebem   od ucha k uchu je jako   záporák k smíchu. Nebo k   pláči? A ta malá holčička   je čí protekční dítko?   Většinou když se obsadí   taková role nějakým prckem   nejdříve bývá od   režiséra spousta keců jak   ho dotyčné dítě okouzlilo   na konkurzech jako jediný z   milionu, aby se nakonec   ukázalo, že je to potomek   nějaký produkční nebo   nějaká přízeň asistenta   režie atd. Většinou ale v   těch dětech bývá alespoň   trošku talentu. V téhle   holčice ale není vůbec nic   a ještě vypadá, že jí   natáčení evidentně   nebavilo. Odříká to co jí   těsně před klapkou řeknou   a šmitec. Záhadou zůstává   proč se tomu upsal Prachař,   i když ten taky vypadá, že   v tom hraje spíš z   donucení. A Matěj Hádek?   Ten je výbornej ve všem na   co sáhne, i tady v roli   loupežníka.Ale to jsou jen   dvě světlý výjimky a to je   hodně smutný.
sebsen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2013
Seriál nemá důvod zakrývat   svůj televizní původ!!!   Když se něco točí, co je v   plánu dát dočasně do kin,   ale zároveň je seriál,   musí divák počítat s tím,   že jde na kompromis a ne   klasickou filmovou podívanou.   Některé příspěvky tady   uvedené naráží na   nepochopení projektu. Z   hlediska děje - nic   urážlivého, ani super   objevného, ale proč ne -   vcelku laskavý seriál a film   pro děti, plný dětských   hrdinů a jejich snah   zachránit rodinnou čest a   majetek. Proč ne? Tvorby pro   děti je v poslední době   velmi málo. Originálních   pohádek a dobrodužných   příběhů jak šafránu. Je   dobré to vidět a s chutí si   někdy pustím seriál popř.   film znovu.
fufana
Hodnocení:
Přidáno: 17.3.2018
Skvělé
Hudbu mají dobrou i děj je   dobrý sice je mi uz 12 ale   nikdy me to neomrzí.   Nejlepší postavou je Matěj   Hádek. Nechci nějak urážet   ale Pavel Kříž sehrál roli   padoucha skvěle

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Ať žijí rytíři (2009)

 Ať žijí rytíři (2009)
Ať žijí rytíři n
 
Žánr: historický / dobrodružný / rodinný
Země: Česká republika
Režie: Karel Janák

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

31 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Záhady starého Egypta

19:25 - 19:40

6 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama