Boris Farkaš

Povolání:
Národnost:
Věk:
65
Narození:
4.7. 1954, Ratková, Československo
 

 

Životopis (biografie):

Boris Farkaš sa narodil 4. júla 1954 v Ratkovej a je slovenský herec. Syn herca Ladislava Farkaša.
Študovav VŠMU v Bratislave.
Pôsobiv v Divadle Andreja Bagara v Nitre na Novej scéne v Bratislave
a od 1990 v Divadle Astorka Korzo '90 v Bratislave



Filmografia:
* 1979: A pobežím až na kraj sveta (Vladimír)
* 1982: Na konci diaľnice (Tibor)
* 1982: Soľ nad zlato (cudzí princ)
* 1983: Výlet do mladosti (Karol)
* 1984: Návrat Jána Petru (Igor Chebeň)
* 2001: Vadí nevadí (Pašov otec)
* 2007: Rozhovor s nepriateľom (Komisár)

Dabing:
1980 Iba deň  .....zobrazit více 


Novinka
Hodnotil/a jsem
Chci vidět
Komentoval/a jsem
Mám ve filmotéce
Kliknutím na plus můžete film ohodnotit, okomentovat, přidat do filmotéky nebo do chci vidět
 
Na první pohled, vidíte zda jste film hodnotili, komentovali, máte ve filmotéce nebo jej chcete vidět.
 
 
Filmografie: (řadit dle: roku | hodnocení)
Herec:
2019 
Vaše hodnocení:
minih163080minih163080 Strážmistr TopinkaStrážmistr Topinka [TV seriál] n
2018 
Vaše hodnocení:
minih161026minih161026 Jsem mámaJsem máma [TV seriál] n
 
Vaše hodnocení:
minih157030minih157030 Inspektor MaxInspektor Max [TV seriál] n
2017 
Vaše hodnocení:
minih154535 IdiotIdiot [TV divadelní představení] [63] n
 
Vaše hodnocení:
minih149037minih149037 ÚnosÚnos ... předseda parlamentu [63] n
2014 
Vaše hodnocení:
minih99937minih99937 Krok do tmyKrok do tmy ... civil [60] n
2013 
Vaše hodnocení:
minih117311minih117311 KlanKlan [TV seriál] ... Milan Matoš n
 
Vaše hodnocení:
minih64796minih64796 Kriminálka Staré MěstoKriminálka Staré Město [TV seriál] n
2011 
Vaše hodnocení:
minih74582 Posledné dni Ludovíta ŠtúraPosledné dni Ludovíta Štúra [57] n
2010 
Vaše hodnocení:
minih75565minih75565 Nesmrtelní: Dlouhá cesta domůNesmrtelní: Dlouhá cesta domů [TV cyklus] ... policista [56] n
2007 
Vaše hodnocení:
minih54932minih54932 Ordinácia v ružovej záhradeOrdinácia v ružovej záhrade [TV seriál] ... Ivan Tomeček n
 
Vaše hodnocení:
minih43083minih43083 Rozhovor s nepriateľomRozhovor s nepriateľom ... ruský komisař [53] n
2005 
Vaše hodnocení:
minih44982minih44982 Rodinné tajomstváRodinné tajomstvá [TV seriál] ... Drahomir Košický n
 
Vaše hodnocení:
minih81825minih81825 TichoTicho [TV film] ... lékař [51] n
2001 
Vaše hodnocení:
minih30986minih30986 Vadí nevadíVadí nevadí ... Pašův otec [47] n
1999 
Vaše hodnocení:
minih123440minih123440 Fiaker číslo 21Fiaker číslo 21 [TV film] [45] n
1998 
Vaše hodnocení:
minih126513 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlasZlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas [TV film] ... Pavel Emanuel Dobšinský [44] n
1997 
Vaše hodnocení:
minih137791 Tri sudičkyTri sudičky [TV film] [43] n
 
Vaše hodnocení:
minih39494minih39494 V zajatí láskyV zajatí lásky [TV inscenace] [43] n
1995 
Vaše hodnocení:
minih118432 DušičkaDušička [TV film] ... přednosta [41] n
1993 
Vaše hodnocení:
minih96962 HandrigulaHandrigula [TV film] [39] n
 
Vaše hodnocení:
minih82184 Neveselé rozhovory pri sviečkachNeveselé rozhovory pri sviečkach [TV inscenace] ... Alexander [39] n
 
Vaše hodnocení:
minih158336minih158336 Profesor BernhardiProfesor Bernhardi [TV film] [39] n
1992 
Vaše hodnocení:
minih81731 Stratený listStratený list [TV inscenace] ... Baltazár Kačica [38] n
1990 
Vaše hodnocení:
minih157996 110 metrov110 metrov [36] n
 
Vaše hodnocení:
minih119308 Fuente ovejunaFuente ovejuna [TV inscenace] ... Frondoso [36] n
 
Vaše hodnocení:
minih67626minih67626 Rozprávka o tichej krajineRozprávka o tichej krajine [TV inscenace] ... Turlupin [36] n
 
Vaše hodnocení:
minih109575minih109575 Ujo maliar pozývaUjo maliar pozýva [TV minisérie] ... maliar [36] n
1989 
Vaše hodnocení:
minih82203minih82203 Biele obdobie suchaBiele obdobie sucha [TV inscenace] ... Stolz [35] n
 
Vaše hodnocení:
minih71135minih71135 Jánošíkův darJánošíkův dar [TV inscenace] [35] n
 
Vaše hodnocení:
minih98081 Kucapaca alebo Obnovenie poriadkuKucapaca alebo Obnovenie poriadku [TV inscenace] ... Francis [35] n
 
Vaše hodnocení:
minih157779minih157779 Len kosti práchnivéLen kosti práchnivé [TV film] [35] n
 
Vaše hodnocení:
minih158335minih158335 Obrana SokratovaObrana Sokratova [TV film] [35] n
 
Vaše hodnocení:
minih81562 Tak sa na mňa prilepilaTak sa na mňa prilepila [TV inscenace] [35] n
1988 
Vaše hodnocení:
minih88635minih88635 Portrét Doriana GrayaPortrét Doriana Graya [TV inscenace] ... Adrián [34] n
 
Vaše hodnocení:
minih99117minih99117 Spoločník pána veľkomožnéhoSpoločník pána veľkomožného [TV inscenace] ... Mihály Tomács [34] n
1987 
Vaše hodnocení:
minih67322minih67322 Koník z ebenuKoník z ebenu [TV inscenace] ... najmladší kupec [33] n
 
Vaše hodnocení:
minih12737 Modré kráľovstvoModré kráľovstvo [TV minisérie] ... král Jan [33] n
1986 
Vaše hodnocení:
minih125734 ČarbákČarbák [TV film] [32] n
 
Vaše hodnocení:
minih58314minih58314 BakalářiBakaláři [TV seriál] n
 
Vaše hodnocení:
minih107853 Rozlúčka s MáriouRozlúčka s Máriou [TV inscenace] [32] n
 
Vaše hodnocení:
minih105549 Sen o kováčoviSen o kováčovi [TV inscenace] [32] n
 
Vaše hodnocení:
minih129499 Tučná princeznáTučná princezná [TV film] [32] n
1985 
Vaše hodnocení:
minih67312minih67312 Ako sa husár učiteľom stalAko sa husár učiteľom stal [TV inscenace] ... šlechtic [31] n
 
Vaše hodnocení:
minih37435minih37435 Hĺbkový rekordHĺbkový rekord [TV minisérie] [31] n
 
Vaše hodnocení:
minih131865 PokladPoklad [TV film] ... Berco Šebánek [31] n
 
Vaše hodnocení:
minih106295 Rozprávanie kvetu kamélieRozprávanie kvetu kamélie [TV minisérie] ... samuraj Seitaku [31] n
 
Vaše hodnocení:
minih74899minih74899 Výlet do ParížaVýlet do Paríža [TV film] [31] n
1984 
Vaše hodnocení:
minih75580 Deti slnkaDeti slnka [TV film] [30] n
 
Vaše hodnocení:
minih45309minih45309 Kto chce získať princeznúKto chce získať princeznú ... intrigán Ján [30] n
 
Vaše hodnocení:
minih33020minih33020 Povstalecká históriaPovstalecká história [TV seriál] n
 
Vaše hodnocení:
minih25239minih25239 Návrat Jána PetruNávrat Jána Petru ... Igor Chebeň [30] n
 
Vaše hodnocení:
minih98085minih98085 Pastierova česťPastierova česť [TV inscenace] ... mládenec [30] n
 
Vaše hodnocení:
minih37438minih37438 Vrabce z TŕniaVrabce z Tŕnia [TV seriál] ... Tomášov brat Peter n
1983 
Vaše hodnocení:
minih62255minih62255 Farebný bazárFarebný bazár [TV minisérie] ... Hasan [29] n
 
Vaše hodnocení:
minih84748minih84748 Princezná a mesiacPrincezná a mesiac [TV inscenace] ... alchymistův pomocník [29] n
 
Vaše hodnocení:
minih108638minih108638 SašaSaša [TV inscenace] ... Nikolka [29] n
 
Vaše hodnocení:
minih111693 Sólo pre Cantus FirmusSólo pre Cantus Firmus [TV inscenace] ... Zoltán Kadály [29] n
 
Vaše hodnocení:
minih113329 UpratovanieUpratovanie [TV inscenace] [29] n
 
Vaše hodnocení:
minih25226minih25226 Výlet do mladostiVýlet do mladosti [TV film] ... Karol [29] n
1982 
Vaše hodnocení:
minih25213minih25213 Na konci dial'niceNa konci dial'nice ... Tibor [28] n
 
Vaše hodnocení:
minih19875minih19875 Sůl nad zlatoSůl nad zlato ... cizí princ [28] n
 
Vaše hodnocení:
minih108881 V tomto meste, v tejto chvíliV tomto meste, v tejto chvíli [TV inscenace] ... Roman [28] n
1980 
Vaše hodnocení:
minih56684minih56684 V území nikohoV území nikoho [TV inscenace] ... role neurčena [26] n
1979 
Vaše hodnocení:
minih2463minih2463 A pobežím až na kraj svetaA pobežím až na kraj sveta ... Vladimír Jaký [25] n
 
Vaše hodnocení:
minih64312minih64312 Dobrí ľudia ešte žijúDobrí ľudia ešte žijú [TV film] ... Juraj Dobrík [25] n
 
Vaše hodnocení:
minih57750 FrndolínaFrndolína [TV inscenace] [25] n
 
Vaše hodnocení:
minih124531minih124531 Šimon a VeronikaŠimon a Veronika [TV hra] [25] n
1978 
Vaše hodnocení:
minih131133 Kazko VlaskoKazko Vlasko [TV film] [24] n
 
Vaše hodnocení:
minih161395 Máriine očiMáriine oči [24] n
1977 
Vaše hodnocení:
minih149368 LavínaLavína [TV film] [23] n
 
Vaše hodnocení:
minih52788minih52788 RachotilkoviaRachotilkovia [TV seriál] n
Dabing:
2010 
Vaše hodnocení:
minih44944minih44944 Legenda o Létajícím CypriánoviLegenda o Létajícím Cypriánovi ... krčmář n
 
Vaše hodnocení:
minih102204minih102204 Orest z rodu čarodejníkovOrest z rodu čarodejníkov [TV film] ... škriato Škreko (SK dabing) n
2009 
Vaše hodnocení:
minih43662minih43662 Nebo, peklo ... zemNebo, peklo ... zem ... Rudolf n
2002 
Vaše hodnocení:
minih55922minih55922 Entre el amor y el odioEntre el amor y el odio [TV seriál] ... (SK dabing) n
1991 
Vaše hodnocení:
minih18023minih18023 RošádaRošáda ... Paul Grumbach n
1990 
Vaše hodnocení:
minih25323minih25323 Šípková RůženkaŠípková Růženka ... Viliam, Johan n
1989 
Vaše hodnocení:
minih25310minih25310 Montiho čardášMontiho čardáš ... Boho n
 
Vaše hodnocení:
minih17655minih17655 RabakaRabaka ... Gabo n
1988 
Vaše hodnocení:
minih25302minih25302 Iba deňIba deň ... Laco n
 
Vaše hodnocení:
minih26957minih26957 Pan Kaňka ve vesmíru I - Únos AnežkyPan Kaňka ve vesmíru I - Únos Anežky ... Bronowski/Benson n
 
Vaše hodnocení:
minih26958minih26958 Pan Kaňka ve vesmíru II - Mise VoltanaPan Kaňka ve vesmíru II - Mise Voltana ... Bronowski/Benson n
1987 
Vaše hodnocení:
minih83909minih83909 Válka volůVálka volů [TV seriál] ... Marimpfel n
1986 
Vaše hodnocení:
minih6274minih6274 Didi na plný plynDidi na plný plyn ... (slovenský dabing) n
Mluví:
2016 
Vaše hodnocení:
minih154660minih154660 WebsterovciWebsterovci [TV seriál] ... dědeček Webster n
2012 
Vaše hodnocení:
minih144050minih144050 Mimi a LízaMimi a Líza [TV seriál] n
2008 
Vaše hodnocení:
minih50947minih50947 Nedodržený slibNedodržený slib ... Šebo [54] n
1992 
Vaše hodnocení:
minih82752minih82752 Indické rozprávkyIndické rozprávky [TV seriál] n
 
Vaše hodnocení:
minih81542minih81542 O mestecku za hradbamiO mestecku za hradbami [TV seriál] n
1988 
Vaše hodnocení:
minih127392 Národný park Nízke TatryNárodný park Nízke Tatry ... komentář [34] n
TV pořady:
2008 
Vaše hodnocení:
minih60879minih60879 SedemSedem [TV pořad] [54] n
 
 
 
Dušička (1995) [TV film] Čarbák (1986) [TV film] Čarbák (1986) [TV film] Vrabce z Tŕnia (1984) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158896
Osobností: 651186
Fotografií: 609104
Plakátů: 290104
Obsahů a biografií: 146107
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Proč Havel? (1991)

Proč Havel?
Výborný dokument Vojtěcha   Jasného a vzpomínka na lidi,   kteří pro naši zemi hodně   znamenali, znamenají a budou   vždycky znamenat. Velká   škoda, že už nejsou mezi   námi. RIP

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

All Roads Lead... (2018) [TV epi...

All Roads Lead...
Dost drsný díl s vysokou   úmrtností a Elenu moc   nechápu, i když kdo ví, co   všechno jí její budoucí   já řeklo a proč takhle   reagovala. A chlapi jsou v   tomhle díle hodně mimo.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Dáma ve zlatém (2015)

Dáma ve zlatém
V příběhu za vrácením   rodí
bych obrazů je v   pozadí další neskutečný   příběh v boji o vlastní   život. Dobré drama kde jsem   se bavil od více >

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Cikáni (1921)

Cikáni
Film jsem zhlédnul v   brněnském Kabinetu Múz za   doprovodu živé hudby.   Parádní zážitek a   neskutečně originální   propojení němého filmu s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Velké sedlo (1986) [TV minisérie...

Velké sedlo
Věčná škoda, že seriál   sráží nešikovná režie a   toporná didaktičnost, co se   týká činnosti okolo   přehrad (vypadá, že hlavní   důvod jeho více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.076/0.05