reklama
 
ohodnotit

Zvláštní případ [TV film]

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
72 minut
„Radovan Lukavský v roli nadporučíka Vašátka pátrá po pachateli vraždy v horské chatě.“

Celkové hodnocení filmu Zvláštní případ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2009
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2014
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2016
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2016
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2016
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2010
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2012
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2007
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2016
raddie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6936minih6936Duch (1990) 
Ghost n
minih3671minih3671Batman (1989) 
Batman n
minih66718minih66718Nenapravitelní (1980) 
Les sous-doués n
minih54058minih54058Lidská bomba (1998) [TV film] 
Human Bomb n
minih56293minih56293Mr.GS (2008) [TV pořad] 
Mr.GS n
minih10672minih10672Krakatoa (1969) 
Krakatoa: East of Java n
minih8667minih8667Hrabě Monte Christo (1955) 
Le Comte de Monte Christo n
minih17535minih17535Psycho (1998) 
Psycho n
minih29888minih29888Štvanec (2003) 
The Hunted n
minih43389minih43389Grindhouse: Auto zabiják (2007) 
Death Proof n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Případ pro lyžaře (2016) [TV film]

 Případ pro lyžaře (2016) [TV film]
Případ pro lyžaře n
Zvláštní případ
Země: Česká republika
Režie: Lucie Bělohradská

(pokračování)

Hodnocení filmu

76 %
7   - jarda53
6   - hvezdyn
5   - Edward52
6   - Faye
9   - fred.appl
8   - oulisna
8   - nufik001
7   - biokys
6   - motelij
7   - Pauleto
10 - vecernice
9   - Tnegad
7   - dx23
10 - collectall
9   - raddie
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.252