Zari
ohodnotit

Zrození Evy

Eve

Země:
Rok:
2001
Délka:
76 minut

Obsah filmu Zrození Evy

 
Byla stvořena v perfektním světě. Jmenuje se Eva - čistá, nevinná, dech vyrážející krása. Žije v dokonalé harmonii se světem kolem ní. Ale zjišťuje, že není sama. Tady začíná její putování. Zvědavost poháněná touhou najít spřízněnou duši a jediný prvek přírody, který dosud neznala...lásku, erotiku, sex. Na jedné straně úžasná projížďka krásami panenské přírody Karibiku a Severní Ameriky, na druhé straně vás svede světová topmodelka Inger Ebeltoft známá svou nevůlí svlékat se.

Autor: vlk1410
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.7.2015
Cestopis podľa Evy
Ani neviem, kde som ten film našiel, ale asi som   bol zvedavý pre to porovnávanie s Barakou, ale   úprimne, porovnávať to s Barakou sa príliš   nedá. Príroda je krásna, ale časom to začne   vyzerať akosi monotónne, podobne je to aj s   hudbou. Dej tu nie je, je to taká prehliadka   peknej prírody, kde stredobodom pozornosti je   celkom pekná modelka s dokonalým zadočkom. Čo   však film dosť ruší a zhadzuje, sú tí   dokonale vydepilovaní nabúchaní svalnáči,   ktorých by som určite oželiel
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Mám pocit, jako by tvůrci filmu měli, stejně   jako já, rádi filmovou baladu Baraka - Odysea   země, akorát jim tam chyběla krásná nahá   ženská, tak natočili tohle. Ale jako film pro   relaxaci - to beru. Mimochodem k relaxaci mám   ještě jiné DVD - Akvarium, člověk si vybere   nějaké akvárium, nebo lesní tůňku či   potůček, a rybičky se mu za zvuků relaxační   hudby mrcasí sem a tam po obrazovce ... A   neruší mě u toho žádné kozy, kozičky (ani   jeskyňky :-)
jager
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2008
Ten kdo očekavá erotické hratky bude možná   sklamán.
Tento film bez děje je spíše pro   romanticke povahy.
Krasná krajina, potuček   bublá slunce hřeje, po obloze plují oblaka a   dotoho pár uměleckých aktu nahych těl.
To   vše podkresleno krasnou hudbou. Kameraman odvedl   taky
parádní práci.
V dnešní uspěchané   době idealní film pro relaxaci


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama