reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zrození Evy

Eve

Země:
Rok:
2001
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Zrození Evy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2008
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2015
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2009
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2008
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2008
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.7.2011
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.6.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2008
IGORKO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10831minih10831Krotitelé duchů II (1989) 
Ghostbusters II n
minih56063minih56063Eva & Vašek – Vše nejlepší – maxi DVD 3 – Ave Maria (2009) [DVD] 
Eva & Vašek – Vše nejlepší – maxi DVD 3 – Ave Maria n
minih23430minih23430Záblesk (1991) 
Shining Through n
minih9402minih9402Jarní vody (1968) 
n
minih96751minih96751Dívka (2012/1) [TV film] 
The Girl n
minih24896minih24896Jednou dokola (1991) 
Once Around n
minih67796minih67796Luisa a Lotka (2007) 
Das doppelte Lottchen n
minih50611minih50611Hranice (1979) 
The Border n
minih62135minih62135Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 
Scott Pilgrim vs. the World n
minih118697minih118697Neznámí autoři (2014) 
Authors Anonymous n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - curil
5   - volam.sa.p
8   - Omnibus
6   - Faye
9   - satyr
10 - svecpetr
8   - jager
8   - selinger1
9   - miroslav22
4   - Jarda1744
8   - Zdenek13
7   - Tryptofan
1   - IGORKO2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.091/1.059