Zari
ohodnotit

Zprávy TV Prima [TV pořad]

Velké zprávy

Další název:
Správy FTV Prima (SK)
Rok:
1997
Délka:
30 minut
„Svižné, přesné, užitečné.“

Komentáře k filmu Zprávy TV Prima

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.6.2012
O trošku lepší zprávy než na nově
Dříve bývaly   kvalitnější, nyní se   snaží opičit po tv nova a   zprávy se staly   senzacechtivé, bulvární.   Jeden klad ale mají - krimi   zprávy mají až na konci,   takže je člověk nemusí   vidět, když nechce.

Občas jsou   zprávy tv prima ale udělané   kvalitně -
Pro   srovnání - zkuste si pustit   ze záznamu zprávy tv nova   17.11.2011 a zprávy tv prima   taky z 17.11.2011 - uvidíte   zprávy buď neuvěřitelně   lajdácky udělané, nebo   "koupené", které   pějí chválu na vládnoucí   garnituru a nechají na kameru   radostně, samolibě mluvit   členy vlády, ne opozici,   např. pan Klaus říká na   kameru: já jsem v 89   nesliboval, že se všichni   lidi v ČR budou mít dobře,   ale že změníme režim ve   státě, a to jsme splnili. A   pak oproti zprávám   nezávislým Zprávy TV Prima   které informovaly, že ten   den se na Staroměstském   náměstí sešli tisíce   lidí na demonstraci, kteří   tam pohřbívali demokracii,   protože už té vládnoucí   garnitury mají dost.

Dnes dávali ve   Zprávách TV Prima   reportáž o exekutorovi,   který zabavil jedné zoufalé   paní uplně včechno,   kompletně jí   "vybílil" byt a   ještě ji navrch zabavil dva   psi z toho jeden byl   jezevčík. Ta paní byla   někomu ručit a dotyčný   neplatil, tak se exekutor   přišel zahojit na ní a   sebral jí uplě všechno,   včetně šatů i dvou psů,   zůstaly jí jen holé stěny   bytu. Jo je taková radostná   doba. Taková byla jedna   dnešní reportáž Zprávy TV   Prima.
Mackaku
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Co nás ještě čeká s přechodem na CNN?
Měl jsem zprávy na Primě   rád, protože byly svižné,   nic mi nevnucovaly jako na   ČT, ale po přechodu na   "Velké"   připomínají latrínu.   Vyrostlo jim sebevědomí a   když jsem se jednou zmínil   (v žádosti o znovu uvedení   filmu Daleká země ještě z   Premiéry) o dvojici Klára a   Karel, které jsem měl docela   rád, že Klára nadužívá   přízvuky na některá slova   i dvakrát, což tahá za   uši, výsledkem bylo, že   dopis předali jim a Klára   teď zvládá přízvuky i   tři.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bert Hoppmann

Hoppmann Bert

Søren Malling

Malling Søren

Naposled navštívené:
Bert Hoppmann

Hoppmann Bert

Søren Malling

Malling Søren