Zari
ohodnotit

Zlodějka

Fingersmith

Další název:
Prstoklad
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
181 minut
„Melodrama na motivy románu Sarah Watersové o setkání dvou velmi rozdílných mladých žen“

Obsah filmu Zlodějka

 
Susan "Sue" Trinderová je zlodějka žijící ve slumech Londýna s paní Sucksbyovou, hledající nechtěné děti. Richard Rivers je mladý podloudníček, který prohrál všechny své peníze. Nachystá tedy spolu se Sue plán, jak polapit mladou šlechtičnu Maud Lillyovou a oženit se s ní. Maud žije se svým strýcem, ale co se opravdu děje v jejich domě? Sue má pracovat jako Maudina služka, a tak dopomoci Riversovi dostat se k ní blíže. Jejich plán je přivést následně Maud k šílenství a rozdělit si její peníze. Avšak vše se změní, neboť Sue se do Maud zamiluje.

Autor: efCZa
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Intersonic
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Zlodějka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Majda88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Skutečně zajímavý příběh. První díl mě   citově uchvátil. Končil první díl a já si   říkala, no, tak o čem má být ta druhá   část?? A pak! Je to příběh plný převratů a   nečekaných událostí. Velice se mi zalíbily   vnitřní dialogy, které odkrývají příběh,   byla to ta nejlepší volba.Druhá část mě už   tak moc nebavila, první byla přeci jenom   ucelenější, klidnější, přehlednější.   Herecké výkony můžu jenom vyzdvihnout.   Viktoriánské kostýmy mě jako ženu velmi   zaujaly, vkusné interiéry i exteriéry, které   samy o sobě utvářely atmosféru. Tříhodinová   stopáž je ale přeci jenom poněkud dlouhá...
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2010
V Prstokladu není nic jisté. První díl byl   krásně přehledný a jeho konec dokonale   nažhavil nedočkavé buňky na pokračování. To   nám ukazuje, jak se věci vlastně mají, ale   opakované záběry filmu paradoxně škodí a   děj se chvílemi zdá dost zamotaný. Nicméně   nakonec se klubko záhad rozmotá a pak možná   každý uzná, že tři hodiny strávené   sledováním britského dramatu nebyly   promarněné. Sally Hawkins s Elaine Cassidy   tvoří velmi zajímavou dvojici a není důvod   jejich filmovému vztahu nevěřit. Atmosféru   doplňují vychytané exteriéry, kostýmy i   atmosféra temného viktoriánského Londýna.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Zlodějka (2005)
Reklama