Zari
ohodnotit

Život v jednom dni [DCP]

Life in a Day

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
24.7.2011
„Příběh jednoho dne na planetě Zemi“

Komentáře k filmu Život v jednom dni

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Yontalcar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2011
Tenhle projekt je velice   zajímavý. Je zde krásně   vidět celý svět napříč   všemi kontinenty. V dokumentu   jsou emoce, leckdy poučné   záběry, ukázky sociální   nespravedlnosti i kulturní   rozdíly. Jistě, některé   příspěvky jsou hrané,   falešné a nepůsobí vůbec   přirozeně, ale možná sem   byly zařazeny úmyslně, aby   bylo vidět, že se najdou i   takoví lidé. Nebo alespoň   takhle to na mě zapůsobilo.   Tvůrci se nesnaží nic   romantizovat, zjednodušovat   ani zbytečně dramatizovat.   Je to jako kdybyste se dívali   jedním pohledem na ucelený   obraz neviditelných pout,   jež k sobě pojí lidi tak   rozdílné a zároveň   stejné.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2011
Že už nejde natočit nic, co   ještě natočeno nebylo?   Ridley Scott si dovolil   nesouhlasit. Life in a day je   youtubovský 24. červenec ve   svěží a emotivní hodině a   půl. Energie snímku postupem   času ubývá, přesto vřele   doporučuji!
korzybski
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.9.2011
Ubíjející směs nudy,   trapnosti, exhibicionismu a   patosu. Z 95 minut mě zaujalo   asi 5 příspěvků, celkem   snad v délce 5 minut. A   dobře: všechny pasáže s   rychlými střihy, dále ty   zrychlené a zpomalené (ty   jsou vždycky samy o sobě   působivé), ale to je jen   dalších 5 minut.
Zbytek je tak zoufalá,   sentimentální (často   dokonce předstíraně),   jalová ubohost, že   sdělení, které jsem si z   toho odnesl je, že až   lidstvo vyhyne (nebo alespoň   tzv. euroatlantická   civilizace), nebude to tak   veliká škoda, jak jsem si do   včerejška myslel.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama