reklama
 
ohodnotit

Život pro Jana Kašpara

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
71 minut
Premiéra v ČR:
29.5.1959

Celkové hodnocení filmu Život pro Jana Kašpara

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2016
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41772minih41772Jedna krev (2005) 
Trouble n
minih65544minih65544Věrný pes Jock (1992) 
Jock of the Bushveld n
minih19222minih19222Smrtící mise (1995) 
T-Force n
minih45737minih45737Anakonda 4: Cesta krve (2008) [TV film] 
Anaconda 4: Trail of Blood n
minih25916minih25916Řidič a fantom (1996) 
Fantôme avec chauffeur n
minih47173minih47173Plácek 2 (2005) [Video] 
The Sandlot 2 n
minih82721minih82721StreetDance 2 (2012) 
StreetDance 2 n
minih9750minih9750Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou (1988) 
n
minih2355minih235520 v autě, 40 v posteli (1978) 
Es pecado... pero me gusta n
minih27193minih27193Hi-Lo Country (1998) 
The Hi-Lo country n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
5   - curil
7   - jarda53
4   - Pitryx
6   - hvezdyn
7   - melakara
10 - dederon
8   - biokys
2   - Sivok
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151255
Osobností: 635356
Fotografií: 575888
Plakátů: 273943
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Poslední král (2016)

Poslední král
Nádherné prostředí a   scenérie. Film byl dobře   natočen, má jednoduchý   děj, naštěstí nic   složitého a zamotaného.   Vlastně od začátku se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Nevěstin otec (1950)

Nevěstin otec
Vdávat dceru? No, to je   pěkná lapálie. Hlavně pro   peněženku. Skromný rodinný   příběh vypráví   ´Nevěstin otec´, tedy   přesněji řečeno, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.285/0.248