reklama
 
ohodnotit

Život pro Jana Kašpara

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
71 minut
Premiéra v ČR:
29.5.1959

Celkové hodnocení filmu Život pro Jana Kašpara

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.6.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2016
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43919minih43919Au Pair aneb Slečna na hlídání (1999) [TV film] 
Au Pair n
minih21257minih21257Transport z ráje (1962) 
Transport z ráje n
minih10605minih10605Koupím matku. Zn.:"Za babku" (1994) 
Trading Mom n
minih72102minih72102Dámská jízda (1987) [TV inscenace] 
Dámská jízda n
minih12520minih12520Mimic (1997) 
Mimic n
minih19644minih19644Stav obležení (1998) 
The Siege n
minih2634minih2634Ahoj, Věro! (1967) 
Szevasz, Vera! n
minih5610minih5610Četa (1986) 
Platoon n
minih31224minih31224Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak (1985) 
Howling II: ...Your Sister Is a Werewolf n
minih71745minih71745V zajetí posedlosti (2006) [TV film] 
The Obsession n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 %
5   - curil
7   - jarda53
4   - Pitryx
6   - hvezdyn
7   - melakara
10 - dederon
8   - biokys
2   - Sivok

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

20:00 - 20:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

20 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.338/0.304