Zari
ohodnotit

Ženy v nesnázích

Women in Trouble

Další název:
Ženy v problémoch (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
92 minut

Obsah filmu Ženy v nesnázích

 
Každá žena na světě je jedinečná a každá má také své trápení, tajemství a sny. Osudy několika takových žen se v jednom dni protnou při souhře velmi podivných náhod.
Pornohvězda Elektra Luxx zjistí, že čeká dítě s rockerem Nickem. Když opouští lékařskou ordinaci, uvízne ve výtahu s Doris, která se svou sestrou Addy tají malé Charlotte, kdo je její skutečná matka. Addy nedávno začala brát Charlotte k terapeutce Maxine. Maxine ale zjistí, že ji Addy využívá jen jako chůvu na hlídání, zatímco ve vedlejší místnosti tajně dovádí s jejím manželem. Po zjištění pravdy se vyřítí ven z domu a narazí na další dvě dámy oblečené jako prostitutky, které...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Vapet
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ženy v nesnázích >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.12.2016
Je život o sexu a nebo není? Tak by se dala   zhodnotit neustálá konverzace hrdinek tohoto   příběhu, který takřka nemá žádný   smysluplný děj. Myšlenky žen prezentované v   tomto filmu jsou sice zajímavé, ale také velice   nudnou záležitostí. Pro mužského diváka se   tak jedná o nesmírné utrpení, neboť tu   absolutně není žádná dějová akce, žádná   živost, prostě nic. Jen neskutečné krafání   žen o sexu. Na vyplnění televizního nočního   vysílacího času by to sice mohlo stačit, ale   jinak skutečně není o co stát. Nebyla to   takhle náhodou původně divadelní hra?
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2012
Hezky jsme si pokecaly, holky...:-) I když těch   proti bude asi víc než pro, nebudu je ani   zmiňovat, neboť jsem se po celou dobu cítila   velmi dobře, ačkoli neodpovídám ani jednomu   typu z postav. Pan Gutierrez má dobrý vkus na   baby, nakoukaného Smitha, Tarantina i Bergmana a   nebál se je použít - výsledkem jsou   bezcavykové dialogy, intimní kamera a   příjemné ženské frázování, které hravě   zahání prázdnotu hovorů (pozor, není tomu tak   vždy, řeší se i vcelku vážné věci, za vše   mluví "když neříkáme lidem co cítíme,   co tady pak děláme?") i několik úletů,   jako hudba v baru, příhoda v letadle, scénka s   imaginární cigaretou..., a abych nezapomněla -   mentalista Simon Baker překvapil za muže a   málem oplakaný Gordon-Levitt byl sladký,   ostatně jako vždy. Shrňme si pocity - byla to   milá, krátká a fajn změna, doufám, že   Elektra Luxx půjde stejnou cestou. Jo, a věděli   jste, že každý může být Ph.D.?:-)
RM
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.3.2011
Neuvěřitelně ukecaný film, kdy jsou v   hlavních rolích pouze ženy. Občas se tam sice   mihne chlap, ale jakoby tam nebyl. Nevím, zda   tento feministický počin mužské plemeno   dokáže shlédnout:-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ženy v nesnázích (2009)Ženy v nesnázích (2009)Ženy v nesnázích (2009)Ženy v nesnázích (2009)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zdeněk Bařinka

Bařinka Zdeněk

Naposled navštívené:
Zdeněk Bařinka

Bařinka Zdeněk