Zari
ohodnotit

Železné srdce

Ironheart

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
92 minut
„Přežije jen ten nejsilnější.“

Obsah filmu Železné srdce

 
Poručík John Keem (Britton Lee) přišel o svého parťáka a nehodlá to ponechat bez odplaty. Vodítkem mu je případ, na kterém jeho kolega a přítel dělal. John začne pátrat na vlastní pěst, v první řadě po únoscích mladých dívek, protože právě tudy vede cesta k vrahům jeho kolegy. Při objasňování případu se seznámí s učitelkou tance Kristi (Karman Krushke), která mu je nápomocna při pátrání po poslední pohřešované Cindy (Meagan Hughes). Gang únosců v čele s (Richardem Nortonem) Milvestead a jeho pravou rukou Icem (Bolo Yeung) mu jdou již od počátku pátrání po krku, zkorumpovaná policie mu také není nápomocna... Jeden proti přesile, zvládne John...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Intersonic
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Železné srdce >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.3.2015
Akční videoklasika s bojovým uměním, kde si   záporáka opět střihl Bolo Yeung. Hlavní   postava byla svěřena poměrně neznámému   Brittonovi Lee. Šablonovitý příběh o pomstě   nemůže překvapit. Více než akční film to   vypadá spíše jako drama. Více se tancuje v   nočním klubu než bojuje. Když však k boji   dojde, stačí dvě tři rány a je po zápase.   Očekávaný finálový zápas mezi Brittonem Lee   a Bolo Yeugem se samozřejmě koná, ale jedná se   o veliké zklamání. Horší choreografie už asi   ani být nemohla. Český dabing vznikl počátkem   90. let a tak to pochopitelně podle toho vypadá.   Těžko říci jestli se jedná o nepřesný   přklad, ale stupidnější dialogy aby divák   pohledal. Takovýchto filmů vzniklo mraky a   daleko lepších. Tohle se prostě nepovelo.
panadero
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Co říct, je to další kung-fu akční zábava   ze starších let. Nemůžu to už adekvátně   ohodnotit, protože starší akčňáky ve mě   vyvolávají spíš smích, než napětí. Dávám   60% z nostalgie, je to klasika :-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Shackleton

Shackleton
Shackleton

Naposled navštívené:
Shackleton

Shackleton
Shackleton