Bolo Yeung

Známý jako:
Bolo Yeung Sze; 楊斯; Yang Sze; Yeung Shut; Yang Szu; Bolo Yung; Yeung See; Yang Tze; Yung Sze; Ywung Sze
Národnost:
Věk:
74
Narození:
3.7. 1946, Kanton, Čína

Životopis (biografie):

Filmografie:
2007,Blizhniy Boy:UltimateFighter,The
1997,Tiger ClawsII
1996,Fist of Legend2:Iron Body guards
1995,Shootfighter2:Msta
1994,Fearless Tiger
1993,Tygříspáry2
1992,Smrtelný sport/Shootfighter1:Smrtelnýsport
1992Tygří spáry/Tygří drápy
1992,Železné srdce
1991,Breathing Fire
1991,Dvojitý zásah
1989,Krutý boj
1988,Krvavý sport
1988,Yiqiliangfu
1986,Dědictví vášně
1986,Foogwailitche
1986,Zuijiafuxing
1985,Dagungwongdai
1985,Huanchang
1985,Jukneihowan
1985,Méšťastné hvězdy
1985,Way of the Dragon2
1983,Mo
1982,KungFuMassacre
1982,Nindža odplácí
1980,Fearless  .....zobrazit více 


Novinka
Hodnotil/a jsem
Chci vidět
Komentoval/a jsem
Mám ve filmotéce
Kliknutím na plus můžete film ohodnotit, okomentovat, přidat do filmotéky nebo do chci vidět
 
Na první pohled, vidíte zda jste film hodnotili, komentovali, máte ve filmotéce nebo jej chcete vidět.
 
 
Filmografie: (řadit dle: roku | hodnocení)
Herec:
2013 
Vaše hodnocení:
minih104483minih104483 The Whole World at Our FeetThe Whole World at Our Feet [67] n
2007 
Vaše hodnocení:
minih84637minih84637 Blizhniy Boy: The Ultimate FighterBlizhniy Boy: The Ultimate Fighter ... Erikův trenér [61] n
1996 
Vaše hodnocení:
minih60175minih60175 Tygří spáry 3Tygří spáry 3 ... Chong [50] n
1995 
Vaše hodnocení:
minih58594minih58594 Shootfighter 2: MstaShootfighter 2: Msta ... Shingo [49] n
1993 
Vaše hodnocení:
minih38570minih38570 Tygří spáry 2Tygří spáry 2 ... mistra Sumai [47] n
1992 
Vaše hodnocení:
minih18784minih18784 Shootfighter: Smrtelný sportShootfighter: Smrtelný sport ... Shingo [46] n
 
Vaše hodnocení:
minih24264minih24264 Železné srdceŽelezné srdce ... Ice [46] n
1991 
Vaše hodnocení:
minih7190minih7190 Dvojitý zásahDvojitý zásah ... Moon [45] n
 
Vaše hodnocení:
minih103558minih103558 Fearless  tigerFearless tiger [45] n
 
Vaše hodnocení:
minih104511minih104511 Krvaví bratřiKrvaví bratři ... Thunder [45] n
 
Vaše hodnocení:
minih31748minih31748 Tygří spáryTygří spáry ... Chong [45] n
1990 
Vaše hodnocení:
minih10847minih10847 Krutý bojKrutý boj ... Chang Lee [44] n
1988 
Vaše hodnocení:
minih10893minih10893 Krvavý sportKrvavý sport ... Chong Li [42] n
1985 
Vaše hodnocení:
minih63095minih63095 Mé šťastné hvězdyMé šťastné hvězdy ... milionář Chan [39] n
1983 
Vaše hodnocení:
minih118495 Černá magie: Boxerovo znameníČerná magie: Boxerovo znamení [37] n
1982 
Vaše hodnocení:
minih14327minih14327 Nindža odplácíNindža odplácí ... (jako 'Bolo' Yang Tse) [36] n
1978 
Vaše hodnocení:
minih4711minih4711 Bruce, Shao-lin a kung-fuBruce, Shao-lin a kung-fu ... Lam Chi Chu, mistr džiu-džitsu [32] n
 
Vaše hodnocení:
minih160290 Spojka v AmsterdamuSpojka v Amsterdamu ... Big Lui [32] n
1977 
Vaše hodnocení:
minih160287minih160287 Vězeňské právoVězeňské právo ... Bolo [31] n
1975 
Vaše hodnocení:
minih53585minih53585 Všichni muži jsou bratřiVšichni muži jsou bratři ... generál Si Xing Fang [29] n
1973 
Vaše hodnocení:
minih6855minih6855 Drak přicházíDrak přichází ... Bolo [27] n
 
Vaše hodnocení:
minih137414 Ma tou da jue douMa tou da jue dou ... Chiang Tai [27] n
1972 
Vaše hodnocení:
minih118174minih118174 Tian xia di yi quanTian xia di yi quan ... Hercules Ba To Er [26] n
Režie:
1977 
Vaše hodnocení:
minih160287minih160287 Vězeňské právoVězeňské právo [31] n
Koordinátor kaskadérů:
1978 
Vaše hodnocení:
minih160290 Spojka v AmsterdamuSpojka v Amsterdamu [32] n
 
 
 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168082
Osobností: 664695
Fotografií: 658558
Plakátů: 316438
Obsahů a biografií: 154851
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Šibalství Scapinova (1961) [TV i...

Šibalství Scapinova
Výtečné obsazení, je   radost sledovat herecké   umění "staré" gardy   Národního divadla -   Jaroslava Marvana, Josepha   Pehra, Františka více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Deset století architektury (1997...

Deset století architektury
Překvapivě rozsáhlý ale   každopádně velice   zajímavý a poučný   dokumentární cyklus. Jeho   předností je přístupnost a   především více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastný Luke (1991)

Šťastný Luke
Zdařilá westernová komedie   z níž nakonec vznikl i   osmidílný TV seriál.   Možná je sedm hvězd   příliš ale Terence Hill je   opravdu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Synové a dcery Jakuba Skláře (19...

Synové a dcery Jakuba Skláře
Jeden syn nemehlo,šplhající   po žebříčku stranických   funkcí,jedna dcera ženou   funkcionáře NSDAP,žijící   v NSR,další syn   více >

Autor: lazenska.veverka

Zombi 3 (1988)

Zombi 3
Zombíky já rád. Zombíky   já tuze rád. Brakovej trash   mám taky rád, někdy ho   však neskousnu. V tomhle   případě jsem si zombíky   užil. více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení