Duben
ohodnotit

Zbouchni mě

Miss Conception

Další název:
Buy, Borrow, Steal / Kúp, požičaj, ukradni! (SK)
Rok:
2008
Délka:
104 minut
„Biologické hodiny Heather Graham bijí na poplach a času na početí dítěte je málo. Rozešla se svým partnerem a kde teď rychle vzít nového?“

Obsah filmu Zbouchni mě

 
Georgininy biologické hodiny už dost děsivě tikají a ona si jednoho dne uvědomí, že by chtěla mít dítě. To však pro jejího přítele Zaka nepřipadá v úvahu, prostě to vypadá tak, že nemá rád děti. Georgina však po malém tvorečkovi touží, kvůli tomu se také se Zakem pohádá a vypadá to na rozchod. Zak pak odjíždí na služební cestu společně se svou krásnou sekretářkou a Georgina se dozvídá, že má posledních pár dní na to, aby otěhotněla, nebo už nikdy nebude moci mít dítě. A proto musí rychle najít vhodného dárce spermatu.

Zdroj: TV Barrandov

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Eric StylesEric Styles  
hraje:
Heather GrahamHeather Graham.....Georgina Salt [38]   
Mia KirshnerMia Kirshner.....Clem [33]   
Tom EllisTom Ellis.....Zak [28]   
Will MellorWill Mellor.....Brian [32]   
Orlando SealeOrlando Seale.....Justin [34]   
Ruta GedmintasRuta Gedmintas.....Alexandra [24]   
Edward MacLiamEdward MacLiam.....Ben   
Nicholas Le PrevostNicholas Le Prevost.....Dr. Dupompe [61]   
Jeremy SheffieldJeremy Sheffield.....James [42]   
Cathal SheahanCathal Sheahan.....Malcolm   
Karen HassanKaren Hassan.....mladá vychovatelka [26]   
Bronagh WaughBronagh Waugh.....recepční [25]   
scénář:
Camilla LeslieCamilla Leslie  
Katherine ChandlerKatherine Chandler.....dialogy   
hudba:
Christian HensonChristian Henson  
kamera:
Ed MashEd Mash  
střih:
Tracy GrangerTracy Granger  
Danny TullDanny Tull  
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Zbouchni mě >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.7.2013
Bezdětné Georgině biologické hodiny dávají   jasně najevo, že už je nejvyšší čas zplodit   dítě. A co její přítel? Ten o dítěti   nechce ani slyšet, pohádá se sní a odletí na   služební cestu. A tak rozjede zoufalou honbu za   získáním spermatu, ať se děje co se děje. O   nic jiného tu totiž nejde. Velmi jednoduchý   námět, jehož realizace se poněkud vymkla   kontrole. Podivně uvřeštěný snímek, který   se pohybuje mezi komedií a sitkomem se snaží   přesvědčit jak zoufalá Georgina je a jak si   opravdu dítě přeje, a jak je ochotna pro to   udělat vše. Je to ale nesmírně   nepřesvědčivé a nevěrohodné. Mnohdy její   činy zavání až s trapností. Několik   humorných situací tu skutečně je, ale spíše   jsem zíral s otevřenou pusou, co všechno je   žena ochotna udělat, jen aby otěhotněla. Jako   ryzí sitkom bych to bral, ale takhle jsem krapet   na pochybách. Zkrátka, moc se tu tlačí na pilu   a to film velmi poškozuje.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.11.2012
Miss Conception
Na film jsem narazila čistě náhodou a protože   jsem neměla chuť si pouštět nějaké   thrillery, tak jsem se rozhodla si pustit film u   kterého můžete úplně vypnout a nemusíte nad   ničím přemýšlet, tohle přesně tenhle film   nabízí a to je taky jediné co nabídnout   může, když opomenu Heather Graham.
Ona byla   vlastně jediný důvod proč jsem tenhle film   dokoukala do konce. Jak začít a hlavně jak   začít slušně, protože najít správná slova   pro tenhle film bude hodně těžké. Příběh je   hodně jednoduchý a zbytečně přehnaný, můžu   pochopit touhu po díťěti v určitém životním   bodu, ale to v co se vymkl tenhle film, to nejde   nazvat ani vtipné, ani romantické, ani   hezké.
Řada naprosto absurdních situací,   které provází hrdinku jsou někdy k pláči,   občas jsem měla chuť si vyrvat vlasy, to   myslím mluví za vše. Jeden větší propadák   než druhý a všechno, každičká událost,   každičký nesmyslný moment hlavní hrdinky   upadá do hodně hluboké kaluže zoufalství a   dalo by se říct až posedlosti. Silně   pochybuju, že to někdo takhle může mít a   jestli ano, tak by to s největší   pravděpodobností chtělo navštívit psychiatra.  
Heather Graham je krásná ženská a já jí   mám moc ráda, ale přesto, že jí žánr   romantická komedie sedí nejlépe tohle byl omyl   a to pořádný.
Přemýšlení u tohohle filmu   není vážně potřeba, v průběhu filmu   začnete spíš přemýšlet, proč, že jste si   to tenhle silně nekvalitní snímek vlastně   pustili.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2009
Pokud se chcete podivat na film, u kterýho vůbec   nemusíte přemejšlet a chcete si u něj   odpočinout, myslim, že tohle je to pravý.   Hlavní hrdinka zjistí, že má posledních pár   dní na to, aby otěhotněla, jinak už se   dítěte nikdy nedočká. A protože je zrovna   rozhádaná s přítelem, kterej navíc odjel,   začne schánět chlapa, kterej by mohl bejt   otcem... Furt jí to samozřejmě nevychází a   nakonec (nečekaně, že) otěhotní se svým   přítelem. V pohodě filmek.


Hodnocení:n12345678910
Zbouchni mě (2008)Zbouchni mě (2008)Zbouchni mě (2008)Zbouchni mě (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10