Duben
ohodnotit

Žár mládí [TV film]

The Glow

Další název:
Apartmán / Tajomstvo (SK)
Rok:
2002
Délka:
85 minut
„Než se budete někam stěhovat, poohlédněte se nejprve, kdo bydlí vedle...“

Komentáře k filmu Žár mládí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Má to jistou dávku napětí.   Připomíná to některé   filmy ze šedesátých let. V   tomto případě snad nejde o   remake. Milí senioři   zdánlivě učiní dobrý   skutek. Jenže naši mladí   hlavní hrdinové postupně   zjišťijí, že vše je   jinak.
A budu rejpal.   Na jednu stranu je to docela   dobrý námět. Člověk v   sobě musí mít jistou dávku   fantazie, na druhou stranu si   zarýpám v logice. Ona   hlavní hrdinka Jackie občas   tajně kouří a snaží se   tuto neřest tajit i před   svým životním partnerem.   Tak. Pak je ve filmu situace,   a tím se omlouvám, že něco   prozrazuji z děje, kdy leží   ve sklepě na posteli a je   pouze zabalená do   prostěladla. Jinak je úplně   nahatá. Tedy, přesně   řečeno, nemá žádné   kapsy. A pak je tam situace,   kdy je najednou oblečená a   má u sebe cigára a   zapalovač a tedy může   pomocí detektoru pro kontrolu   požáru vyvolat poplach u   hasičů. Kde ty cigára a   zapalovač vzala? To je to co   mne u dnešních, převážně   amerických tvůrců sejří.   Nelámou si vůbec hlavu s   logikou, logickým vývojem   děje apod.
Jinak se   vám to asi bude líbit, je tu   plno mrtvol.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2013
The Glow
Televizní snímek, který se   stal pro mě docela   překvapením. Příběh   mladého páru, který se   nastěhuje do nového domu,   který obývají především   důchodci, kteří se zdají   velmi sympatičtí, ale opak   je pravdou. Thriller, který   toho sice mnoho postrádal, to   jisté napětí a to co má   správný thriller mít, ale   když tohle pominu nebylo to   až tak přihlouplé jak jsem   si myslela, že to bude.   Herecké obsazení je známé,   i když herce znáte, nikdy   tak docela nezaujali co se   týče herectví a v tomto   případě tomu je zrovna tak.   Portia de Rossi je průměrná   herečka na kterou se lépe   kouká, její výkon byl i zde   průměrný a místy   skutečně přehrávala.   Trochu jsem postrádala   nějaké to vysvětlení,   bohužel jsem se nedočkala   což je asi největším   problémem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - České stopy

11:30 - 12:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10