Zari
ohodnotit

X. - Smazáno ze systému

X.

Další název:
X - The eXploited; X - WyXresleni
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu X. - Smazáno ze systému

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2020
PROCESOR!
Už titulky na začátku jsou   hodně dlouhé. To, že nám   tam ukazují nějaké vraždy,   když to začalo a nevíme o   co jde, má nabudit asi   atmosféru. Ale to se moc   nepovedlo, protože začátek   filmu je tedy na mě hodně   chaotický, než se trochu   zorientuju. A když už se to   konečně rozjede, tak   některé scény jsou   neúměrně rozvláčné, ale   opak je pravdou, tvůrci se   snaží naopak diváka   vtáhnout do děje a není   nutné někam pospíchat.   Když už se tedy srovnáme s   tempem děje i   „zajímavou“ kamerou, tak   zjistíme, že sledujeme   solidní kriminálku a   těšíme se na rozuzlení.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.12.2019
Povedený depresivní   thriller. A z Maďarska?   Chvíli mi trvalo, než jsem   si na způsob vyprávění   příběhu zvykl, ale nakonec   jsem byl příjemně   překvapen.
peginka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2019
Byla to náhoda, že jsem si   film našla, ale vůbec   nelituju. Je to ponuré,   napínavé, brutální   vraždy, neokoukaní herci,   komisařka, které věříte   všechno... a úžasná   píseň od Very Jónás. Pouze   mě ruší kamera, která má   záběry vzhůru nohama. Za to   dávám o bod méně. Určitě   doporučuju.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zorka Hejdová

Hejdová Zorka

The Brasher Doubloon

The Brasher Doubloon
The Brasher Doubloon

Solo

Solo
Solo

Naposled navštívené:
Zorka Hejdová

Hejdová Zorka

The Brasher Doubloon

The Brasher Doubloon
The Brasher Doubloon

Solo

Solo
Solo