Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Vpich

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 5
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2012
Puncture
Nemůžu uvěřit, že jsem   první kdo tenhle snímek   komentuje. Já jsem z filmu   byla nadšená. Příběh, na   který jen tak nenarazíte o   to je to zajímavější, že   se to skutečně stalo, a že   osoby vystupující ve filmu   jsou skutečné. Dlouho jsem   se na tenhle film chystala   nakonec jsem ho trochu   odložila a nakonec jsem   ráda, že jsem ho viděla,   protože je to opravdu   paráda. Dostáváme se do   světa neskutečných   machinací v oboru   zdravotnictví. Mike Weiss si   mě naprosto získal a to, že   ho hraje můj oblíbený Chris   Evans to už byl další   bonus. Evans a jeho herecké   umění, o tom se dlouho   spekulovalo, většinou hraje   ve filmech, kde nedokáže   plně využít svůj talent,   ale v tomhle filmu to je o   nečem úplně jiném,   konečně mě dostal nejen   svým kukučem, ale také   uměním hrát, které po   tomhle výkonu není potřeba   nijak zpochybňovat, protože   je jasnou hvězdou filmu. Co   říct, mě film dostal a   rozhodně ho řadím mezi ty   lepší filmy, ke kterým se   vrátím a to s radostí. A   proto nehodlám šetřit s   hvězdičkami.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2012
PUNCTURE

Jedná   se o drama z právnického   prostředí. Film byl natočen   podle skutečných událostí.   Puncture je soudní drama,   které se u soudu příliš   neohřeje. Nečekejte žádnou   velikou soudní bitvu, jde jen   o složitou cestu jedné   zdravotní pomůcky do   nemocnic. A taky o vzpomínku   na jednoho právníka. Je to   takový vcelku obyčejný   příběh o tom, že je   krásné, když právník   udělá něco velkého a   správného. Když bojuje do   posledního dechu za správnou   věc, i když se díky tomu   dostává do finančních   problémů, opouštějí jej   poslední přátelé…Je to   možná trochu těžko   uvěřitelné, že vynálezci   jednorázových injekcí   vůbec nejde o tu hromadu   peněz za patent, nýbrž   výhradně o blaho lidu. To mi   přijde trochu jako z jiného   světa, ale budiž.

Hlavně šlo o dobrý   film, s možná trochu   jednoduchým příběhem   omílaným stále dokola, což   působilo až monotónně.   Místy bylo zvoleno málo   dramatické prostředí a   atmosféra se ztratila ve   zbytečně dlouhých   dialozích. Přitom šlo o   silné téma, které zůstalo   nevyužito beze zbytku. Dá se   nějak žalovat nemocnice,   když nechce koupit věc,   která zachraňuje lidské   životy? To musíte překonat   spoustu překážek a   největší z nich je   monopolní výrobce zdravotní   techniky. A už jste někdy   bojovali proti farmaceutické   společnosti? Naštěstí na   straně „dobra“ stojí na   začátku dva právníci,   kteří s vervou a zapálením   pro správnou věc, hodlají   třeba zbořit svět. Ale   životní realita pak udeří   tvrdou a nemilosrdnou rukou a   tak Michael zůstane v boji   osamocen. Michael, kromě   toho, že je génius, blázen,   visionář, sukničkář a   šílenec, je i feťák a má   finanční problémy. Přesto   se nevzdává a bojuje do   poslední chvíle. Film má   skvělé obsazení, všechny   role jsou dobře zahrané,   přesto z herců jednoznačně   vyčnívá Chris Evans, který   si celý film ukradl pro sebe   a role mu byla doopravdy jako   šitá na tělo. Škoda místy   příliš pomalého tempa,   díky kterému film nemá ty   správné grády. Ale film   určitě stojí za shlédnutí   a jej s klidným svědomím   můžu doporučit dál.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2013
Komentář píšu   bezprostředně po projekci,   protože může být, že se   do zítra zalknu vztekem...   Napínavá mimosoudní pře, v   které je dovoleno hanobit   památku právnické smažky   bez mlživých příkras,   jednoduše proto, že svým   zápalem pro dobrou věc   jasně morálně přehrává   všechny zainteresované, co   nemají potřebu si každou   chvilku přepudrovat nos.   Faktem je, že neměl téměř   co ztratit a případ mohl   pojmout jako svou labutí   píseň, i tak mu patří můj   obdiv za statečnost, která   ho možná stála život, jak   bylo nenápadně naznačeno.   Doslov k případu jen   potvrzuje bezmocnost   volajících po spravedlnosti   ve světě korporací a   velkých her o peníze,   přitom stačí jen málo -   třeba si hned neběžet   zakoupit každý předražený   neúčinný vitamínový shit,   co na nás vyskočí z   reklamy, nenechat se   obvoďákem vyděsit k smrti a   nebo novinka - preventivně   vykuchat. Sempre viva - zkusme   se vzdát přání žít   věčně. Pak by možná i   Puncture nebylo natočeno   zbytečně.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2012
Vpich smrti
Na Puncture jsem dostal tip od   uživatelky hledaseniki už   dávno. Pořád jsem ho   odkládal, až tedˇ jsem to   konečně viděl. Výborné   drama natočené podle   skutečné události.
Je to velmi zajímavý   příběh z právnického   prostředí,a to filmy ze   soudních síní moc nemusím,   ale tenhle se mi líbil. Jak   jeden večně zfetovaný   pravník mohl zatočit se   zdravotnickým systémem...O   bezpečnostní injekční   jehle jsem v životě   neslyšel ani ji nikdy   neviděl....Herecké obsazení   nemá chybu. Hlavní hvězdou   je Chris Evans a právě tady   dokazuje, že není jen   hezounek, ale i výborný   herec. Dávám 8:)
PS.Já osobně si myslím,   že smrt Mika Weisse nebyla   náhoda.
Jak se   nejlépe zbavit feťáka, tak   aby to vypadalo jako   předávkování(kord když   si píchal heroin).
Hunya
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Vpich/Puncture
Boje proti prachatým   korporacím jsou zajímavé   téma. Scénář na základě   skutečnosti je velmi   svižný, napínavý a   ukazuje, jak to na tom   zkorumpovaném business   světě chodí a že je   vlastně úplně jedno, jestli   jde o automobilový průmysl   či jiný obor. Navíc Chris   Evans v roli Mikea Weisse   opravdu exceluje a soundtrack   Rusted Wheel je skvělý!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih55732minih55732Legenda o Lilith (2004) [TV film] 
Darklight n
minih4939minih4939Carmen (1983) 
Carmen n
minih77312minih77312Forget Me Not (2009) 
Forget Me Not n
minih5398minih5398Čarodějky z Eastwicku (1987) 
The Witches of Eastwick n
minih26580minih26580Sametová extáze (1998) 
Velvet Goldmine n
minih66726minih66726Rio (2011) 
Rio n
minih58578minih58578Řekni, kdo tě zabil (2007) [TV seriál] 
Pushing Daisies n
minih50346minih50346Domov, aneb kam směřuje naše cesta (2009) 
Home n
minih49203minih49203Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 
Coraline n
minih122369minih122369Napospas osudu (2014) 
Left Behind n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

01:10 - 01:50

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

66 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

31 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

56 minut již uběhlo
119 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chris Zabriskie

Zabriskie Chris

Naposled navštívené:
Chris Zabriskie

Zabriskie Chris