Zari
ohodnotit

Vítr

Wind

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
11.6.1993
„Napínavý příběh o větru, moři a jachtách. Nadšené soupeření, závody, radostná zimnice vítězství - a láska. Jen jedna věc je lepší než vítězství…Prohrát… a potom znovu zvítězit“

Komentáře k filmu Vítr

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2014
Plachty,moře,vítr,pohár...
...jsou středobody života   hlavních hrdinů tohoto   snímku.
Nedělají a   nemyslí na nic jiného než   na to být nejlepšími v   oboru závodního   plachtění.
Upřímně, chápu to.   Plachetnice miluju a myslím   si, že kdyby to tak nebylo,   tenhle film by mi připadal o   ničem. Protože on prostě je   jinak vcelku o ničem.
Ale protože i pro mě je   jachting jedním z   nejkrásnějších sportů,   užíval jsem si spousty   nádherných záběrů na   dokonale pracující posádky   závodních plachetnic. Toť   vše.
Z hereckého   ansámblu asi nejvíc zaujme   Jennifer "baby"   Grey. Pořád krásná jako v   o pět let starším   Hříšném tanci, ale už s   operovaným čumáčkem,   takže jí poznáte hlavně   podle kudrlinek na hlavě.
Jestli tento snímek   doporučím ke zhlédnutí?   Ale ano,neurazí nikoho, ale   opravdu si ho užije jen ten,   kdo si nemyslí, že slovo   jachting je německá   nadávka.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ana y Bruno

Ana y Bruno
Ana y Bruno

Naposled navštívené:
Ana y Bruno

Ana y Bruno
Ana y Bruno