Duben
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Venom
POZOR SPOILER

Šamanka provádí nějaký rituál…

Erik a kamarádi sedí venku u benzínové pumpy. Uvnitř je zaměstnaná číšnice Eden, po které kluci baží. Zrovna má potíže s Erikem.

Pro jídlo si sem přijíždí i místní šereda, řidič s jizvou Ray Soyer. Ten přibrzdí u mostu, kde právě řeší svůj problém Erik s Eden. Když odjíždí, dojde ke střetu s vozidlem, které řídí šamanka. Auto je na kraji mostu. Ray babču vytáhne, ale ona stále mele něco o kufříku a nebezpečí. Když jej Ray chce z auta vytáhnout, auto spadne z mostu do vody a Ray v něm zůstává.

Přijíždí sem také dívčina jménem Cece a hrne se k mrtvé ženě. Je to její babička. Ale stejně jako ona shání se Cece po kufříku. Když se dozví, že je prázdný, prchá.

V pitevně soudí lékař Terry Parker, že se Ray neutopil, ale že jej zabili a okousali vodní hadi. Když pak jde znovu k mrtvole, zjistí, že zmizela.

Pomocník šerifa Daryl Werner již dle rozkazu odtáhl Rickovo auto do garáže, ale něco se mu nezdá. Vzápětí je Rickem napaden a zabit. A Eden vidí ten náklaďák projet kolem hřbitova.

Její kamarádky jedou kolem Rayovy pumpy a zastaví zde. Černoška Patie jde dovnitř na záchod. Tenny dofouká kolo a začne se po ní shánět. Najde až její pověšenou mrtvolu a vzápětí je Rayem napadena.

Sean je Rayův syn. Ale s otcem se nestýkal. Nyní řádí u pumpy, neb je mírně opilý. Erik se jej snaží umravnit a najde při tom fotky i krvavé skvrny na zemi.

Mezitím je Eden s kamarády u Cece. Ta Eden vysvětlí, že má v krvi po rodičích kouzlení a jiné čáry. A také vysvětlí, že v kufříku byly všechny špatné duše, které její babička zachránila. A ty jsou nyní venku v Rayovi. Eden tomu moc nevěří, proto posílá Rachel a Richiho pro pomoc. Z téhle vycházky se už Richie nevrátí. Holky jsou nyní schovány v domku Ceceiny babičky. Tam za nimi Ray nemůže. Přijíždí sem Sean s Erikem a Sean se stává další obětí. Jeho mrtvolu pak zatáhnou k woodoo oltáři. Začnou čarovat, ale to už Roy vymyslel fintu a následují dva mrtví. Zbylá dvojice se ocitá v močálu, kde následují honičky o život. Erik je polapen a Eden prchá až do hrobky. Zde najde mrtvoly svých kamarádů a také se mezi mrtvoly musí ukrýt. Co následuje, bude hrozné a Eden bude muset bojovat sama o svůj život.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Venom
Starému kreolskému pohrebisku v Luisiane hrozí zničenie. Ludová kreolská liečiteľka v obave, že truhlica, ktorá obsahuje 13 zlých duchov v podobe hadov utečie na slobodu, a tak by mohli ohroziť veľké množstvo ľudí. Okamžite sa za noci vyberie na to pohrebisko a nebezpečnú truhlicu vykope. Všetko by dopadlo dobre, keby na mostíku nevrazila do oproti idúceho auta dvoch tínedžérov. Práve vtedy ide na nákladiaku aj 47 ročný Ray. Auto starej kreolskej ženy sa nebezpečne nakláňa a spadne do rieky. Ray s nasadením života starú ženu zachráni. Na prosbu starej liečiteľky sa vráti naspäť do auta, aby tú truhlicu vytiahol. Pritom auto spadne do rieky. Kým sa Ray snaší vyslobodiť, z truhlice vyšli hady a zabili ho. Na miesto tragédie príde polícia. Obe tela Raya a liečiteľky naložia do pohrebného autá a odnesú do miestnej patologie. Ray však nie je mrtvý, jeho telo ovládajú títo trinásti hadi. Koľko ľudí toto monštrum zavraždí, pokiaľ ho traja mladí ľudia pošlú naspäť do pekla?


Autor: gabikazavacka

Popis / Obsah / Info k filmu Venom
Partičku teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13-ti zlými duchy a touží polapit svoje oběti aby ukojil svoje krvavé choutky.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dcera

09:45 - 10:00

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - 24 hodin v životě zvířat

09:45 - 10:40

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

23 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

43 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178293

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10