Zari
ohodnotit

Velmi nebezpečné známosti 3 [Video]

Cruel Intentions 3

Další název:
Veľmi nebezpečné známosti 3 (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
85 minut
„Další svádění a zrady mezi dospívajícími povaleči bohatých rodičů.“

Obsah filmu Velmi nebezpečné známosti 3

 
Cassidy Merteuilová, vzdálená sestřenice Kathryn, studuje v Santa Barbaře a je stejně krásná jako podlá. Zkrátka intrikánka, která s oblibou manipuluje lidmi. Kamarádi a spolubydlící Jason Argyle, Cassidin spolužák ze střední, a Patrick Bates vytvořili systém, jak svádět holky, a když je poslední úlovky začnou nudit, rozhodnou se dostat do postele Cassidy. Zrodí se sázka, v níž bude Cassidy výhrou pro vítěze. Zatímco Jason má za úkol svést spolužačku Sheilu, která má trvalý vztah s Michaelem, Patrick musí svést zasnoubenou Alison. Když Jason uspěje, Patrick se rozhodne Alison znásilnit, aby splnil svou část sázky. Jenže Cassidy už se dala...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Velmi nebezpečné známosti 3 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.1.2013
Cruel Intentions 3
A máme tu třetí volné pokračování Velmi   nebezpečných známostí, musím říct, že jsem   se odhodlala ke shlédnutí až teď,dřív se mi   do toho moc nechtělo, ale tento týden jsem se   vrhla na dva předchozí díly, tak jsem si řekla   proč tomuhle nedat šanci a co říct, snad jen   to, že jsem byla překvapená a to mile.
I   když film nese název Velmi nebezpečné   známosti, přílišnou podobu v tom nehledejme,   snad jen to aby to mělo alespoň nějakou   podobnost tak se tu objevuje sestřenka podlé   mrchy Kathryn. V předchozím díle jsme měli   možnost vidět nespočet nezajímavých   charakterů a v tomto díle nám to bylo   vynahrazeno a to především co se týče   mužských hrdinů, hlavní hrdinka Cassidy byla   sice mrcha, ale nebylo to ono, prostě Kathryn   (Sarah Michelle Gelar) je jen jedna o tom není   pochyb. Kerr Smith je sympaťák a i když tady   nehraje vzor slušnosti, mě to vůbec nevadilo,   jeho parťák Patrick v podání Nathana   Wetheringtona byl vskutku zajímavou postavou.  
Příběh není nijak oslnivý jedna intrika je   přelepená další a tak se to vlastně vleče   celý film, ale přesto to má něco do sebe.   Kromě trojce ústředních hrdinů uvidíme i   dvě dívčí postavy, které jsou další   třešničkou na dortu, upřímně tahle parta   nudících se lidí, kteří ničí lidem životy   mi byla mnohem sympatičtější než v díle   předchozím. Co se týče hudební vložky, tak   ta byla o poznání lepší. A tak se asi   nemůžete divit, že moje hodnocení bude o   trochu vyšší, samozřejmě na jedničku to   nemá, ale docela hravě to strčí dvojku do   kapsy.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2012
Kupodivu ani druhé video pokračování nekleslo   k odpadu. Je fakt, že s původním snímkem už   to má asi tolik společného jako video   pokračování Prciček s originálem (Stifflerovi   bratranci x sestřenice Kathryn Merteuil). Ale   stejně to nějak moc nevadí. Zdejší   představitelka „sviní z rodu Merteuil“ je   nejméně charismatická i když pořád hezčí   než Amy Adams. Z tentokráte dvou „Valmontů“   mám dojmy trochu rozpačité. Kerr Smith působí   jako model. Tupý model. A Nathanovi   Wetheringtonovi by slušel spíše ten charakter   postavy, který se zdál mít na začátku. Je to   docela sympaťák, který díky scénáři   dokáže nemile překvapit (jeho postava myslím).   No a potom jsou tu ty oběti. Ty se k mému   překvapení docela povedly – jak kamarádská   Alison tak zamilovaná Sheila vnáší trochu toho   nového větru do už značně ohraného, jen v   této sérii dvakrát použitého schématu s   „naivní Cecile“. Taky fakt, že nyní jsou   ústředními šmejdy hned tři postavy dává   prostor pro mnohem komplikovanější intriky.   Tím se dostávám ke scénáři – Kumble je   pryč a scénář je ještě o něco slabší než   u předchůdce, přestože se dočkáme opět   povedené pointy, není tak překvapivá jako u   druhého dílu. Jde zkrátka o trochu vyšší   hru, než jsem si jako divák dokázal připustit   (intrika postavená na jiné intrice). Myslím   však, že potenciál postav zůstal krutě   nevyužitý a vhledem k absenci něčeho, čemu by   se dalo říkat příběh, je to nepopiratelně   škoda. Myslím, že je dobře, že třetí výlet   do prostředí nechutně zazobaných a   neuvěřitelně rozmazlených znuděných   teenagerů (zdravím tehdy 31letého Kerra Smithe)   byl skutečně tím posledním, v rámci této   série. Oproti dvojce se podstatně zlepšila   hudba a i přesto, že jsem velmi postrádal   silnější příběhové pozadí je několik   scén velmi povedených, obzvláště v kombinaci   s hudbou (souložící kluci(ne spolu) a znuděná   Cassidy, telefonát Sheily Michaelovi). Tenhle   díl navíc ještě trochu přitvrdil co se týče   erotiky, ale na rozdíl od dílu druhého, zde má   nějaké (i když ne zrovna dějové)   opodstatnění. Díky umírněné stopáži jsem   se i napotřetí relativně bavil.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2012
Velmi nebezpečné známosti 3
Stejně jako v pořadí druhý film honosící se   stejným názvem mě ani tento film moc   nenadchnul. Opět tu máme klady reprentovány   vyhrocenými erotickými scénámi a zápory v   podobě nedostatku humoru a slabšího děje. Film   má snad jen tu výhodu, že není zbytečně   natahován a rychle uteče.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.9.2008
sestrenka Sebastiana a Catherine si bere Catherine   jako svuj osobni vzor. Ma chlapce omotane kolem   prstu a laskuje s nimi. Sazky a krute ftipky   zustaly... musim rict, ze je to mnohem lepsi nez   dvojka, ale o dost horsi nez jednicka.
Reklama
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.11.2007
další film, který se snažil parazitovat na   trháku Cruel intensions. Tentokráte se děj sice   poněkud změnil - naivní holčička není vůbec   naivní, neprůbojná a ani náhodou panna...
-   ale zůstalo stejné to, že oči pro pláč   zbydou zase pohlednému chlapečkovi..
ale:   rozdíl od povedenějšího staršího brášky je   v hereckých výkonech (herci mě moc neoslovili),   hudbě, výpravě...prostě v celé úrovni   filmu....jestli byl první film do kina, tak toto   je opravdu na VHS(ne na DVD)

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43043minih43043Noc v muzeu (2006) 
Night at the Museum n
minih47914minih47914Max Payne (2008) 
Max Payne n
minih47145minih47145Zakázané království (2008) 
The Forbidden Kingdom n
minih39744minih39744Zbožňuju prachy! (2006) 
Friends with Money n
minih46127minih46127Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 
Harry Potter and the Half-Blood Prince n
minih18651minih18651Senzační prázdniny (1967) 
Les Grandes vacances n
minih41872minih41872Skřípění (2003) 
Grind n
minih30746minih30746Shrek (2001) 
Shrek n
minih42389minih42389Rodinná dovolená a jiná neštěstí (2006) 
R.V. n
minih13922minih13922Někdo se dívá (1993) 
Sliver n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Velmi nebezpečné známosti 2 (2000) [Video]

 Velmi nebezpečné známosti 2 (2000) [Video]
Velmi nebezpečné známosti 2 n
Cruel Intentions 2
Žánr: drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Roger Kumble

(pokračování)

Velmi nebezpečné známosti (1999)

 Velmi nebezpečné známosti (1999)
Velmi nebezpečné známosti n
Cruel Intentions
Žánr: drama / romantický / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Roger Kumble

(pokračování)

Velmi nebezpečné známosti 3 (2003) [Video]Velmi nebezpečné známosti 3 (2003) [Video]Velmi nebezpečné známosti 3 (2003) [Video]Velmi nebezpečné známosti 3 (2003) [Video]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jamie Donovan

Donovan Jamie

Kai Wiesinger

Wiesinger Kai

Giorgio Bixio

Bixio Giorgio

Naposled navštívené:
Jamie Donovan

Donovan Jamie

Kai Wiesinger

Wiesinger Kai

Giorgio Bixio

Bixio Giorgio