reklama
 
ohodnotit

Velký zátah

The Big Heat

Další název:
Heisses Eisen
Žánr:
Rok:
1953
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Velký zátah

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2008
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2016
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2007
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.3.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14356minih14356Noc démonů 2 (1994) [Video] 
Night of the Demons 2: Angela's Revenge n
minih49778minih49778Oběť a vrah / Vražda ve vnitrozemí (2007) [TV film] 
Joanne Lees: Murder in the Outback n
minih21937minih21937V pět hodin odpoledne (1961) 
A las cinco de la tarde n
minih37146minih37146Pronásledovaný (2004) 
Pursued n
minih34925minih34925Utajený (2005) 
Caché n
minih5036minih5036Cesta do ráje (1996) 
Paradise Road n
minih41036minih41036Letní pohádka (1984) [TV inscenace] 
Letní pohádka n
minih3758minih3758Ben Hur (1926) 
n
minih17106minih17106Prosím kde mají na frontě pivo? (1968) 
n
minih32965minih32965Miliónový chlap (1987) [TV film] 
Miliónový chlap n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
8   - cicis
7   - curil
7   - clara.bow
7   - Zimmy871
7   - lionheart
9   - Johnny1
8   - thornhill
8   - El_Indio
3   - JanBlub
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550614
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.563/0.527