Zari
ohodnotit

Velký Buck Howard

The Great Buck Howard

Další název:
Kouzla pana Howarda
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
90 minut
„Býval to slavný kouzelník. Dokáže si znovu přičarovat úspěch?“

Komentáře k filmu Velký Buck Howard

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Vynikající pohled do   zákulisí amerického obchodu   s uměním, z pohledu   televizních show. Vyhaslá   hvězda objíždí města se   svým vystoupením se stále   stejnými triky a slovy   "Miluju tohle   město!". Nakonec se má   dostat do noční TV show, ale   kvůli Tomu Arnoldovi na něho   nezbyde čas. Smutné. Aspoň   je mu nabídnuto angažmá v   Las Vegas, kde je za hvězdu.   Nelze nezmínit vynikající   výkon Johna Malkoviche v   hlavní roli.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.5.2015
Příběh o upadajícím   iluzionistovy který se   snaží svoji kariéru opět   vyzdvihnout do podvědomí   široké veřejnosti je   inspirován skutečným   příběhem pro nás   neznámém umělci   říkajícím se 'Úžasný   Kreskin'. John Malkovic ho   pojal vskutku až šíleným   dojmem o podivném podivínovy   jdoucím za svou kariérou   stůj co stůj. Show business   je zachycený zcela reálně,   takže máme možnost sledovat   onu nejednoduchost a dřinu se   někde prosadit a stát se   vyhledáváním. O komedii či   drama však nijak nejde. Vše   je v peripetii poklidnosti a   omšelé reálnosti běžného   života. Nějaká filmová   pecka to však nijak není,   takže mnohý po jeho   shlédnutí zřejmě zapomene.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ingrid Bergman

Bergman Ingrid

Naposled navštívené:
Ingrid Bergman

Bergman Ingrid