Zari
ohodnotit

Vánoce v Bostonu

Christmas in Boston

Další název:
Instant Message / Vianoce v Bostone (SK)
Rok:
2005
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Vánoce v Bostonu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.1.2024
Televizní vánoční   červená knihovna plná   naivity a srdcervoucích   emocí. Takových televizních   filmů byly natočeny desítky   a i tento má naprosto   jednoduchou zápletku. Vše   probíhá tak, jak má, tj.   žádný stres, nikam se   nespěchá a jen úsměvy od   ucha k uchu vždy, všude a za   všech okolností. I tady se   použila zápletka k   rozehrání dějové   franšízy v nelogickém   duchu. Kdo má strach jít na   schůzku s někým ze   seznamky, místo sebe pošle   kamarádku, respektive   kamaráda, a později dělá   žárlivé scény? Tady to   právě navíc udělají obě   strany. Ano, právě v tomto   tkví celá dějová   zápletka, která by se mohla   odehrát kdykoliv. Ale Vánoce   jsou Vánoce. Televizní   snímek určený pouze pro   dívčí ratolesti s hlavou v   oblacích a s reálně   nesplnitelnými sny.
Papaja73
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Příjemná romantická   komedie o tom co všechno se   může stát když pošlete   místo sebe na rande svého   kamaráda či kamarádku.Film   má sice celkem   předvídatelný děj a   trochu kýčovitosti v něm   najdeme také,přesto však   vcelku na mně zapůsobil   dobře.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zelená mořská mušle

Zelená mořská mušle

Naposled navštívené:
Zelená mořská mušle

Zelená mořská mušle