Zari
ohodnotit

V tátově stínu

Being Flynn

Další název:
Another Bullshit Night in Suck City
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
97 minut
„Všichni jsme pořád ve vývinu.“

Komentáře k filmu V tátově stínu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.12.2015
Velmi silný příběh o   náhodném setkání syna a   otce vzájemně se nevidící   plných osmnáct let a to v   útulku pro bezdomovce.   Příběh o hledání cest k   sobě a vyrovnání se se   skutky osudu. Příběh o   tragédii života jednotlivce   nesoucí i svůj podíl viny.   Dokáže se přes všechny   nešvary syn přenést a   soucítit s vlastním otcem?   Ono je to vždy těžké a   zvlášť když jde o   bezdomovce, ale i ten je jenom   člověk snažící se dožít   dalšího dne. Strhující   výkon Roberta de Nira, který   tímto dokázal, že se   nebojí ani takovýchto rolí.   Depresivní atmosféra a   dramatičnost života postavy   otce je hlavně jeho zásluha.   Ona věrohodnost doslova   šokuje. To se však nedá   říci o představiteli syna   Paula Dana. Podivný   charakterový výraz je nějak   zcela mimo. Nedá se mu plně   uvěřit nenávist ke svému   otci, který opustil rodinu a   nikdy se nestaral o své   dítě, ani uvědomění, že   by se mohl stát stejně   nezodpovědný jako jeho otec.   Ona účelovost jde prostě   nějak mimo. I přesto   všechno mnohé vede k   zamyšlení co se týče   rodinných vztahů,   odpuštění a pomoci.   Údernost snímku k jádru   věci je zřejmá a svými   kvality umí zaujmout. Pokud   ten zájem je tedy   oboustranný.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2013
Otec a syn v útulku....
Milé, úsměvné,   deprimující, pravdivé, ale   hlavně nudné. Potenciál to   určitě mělo, příběh je   zajímavej a vtipnej, pač   kolik filmů je z útulků pro   bezdomovce? Moc ne. Ale nijak   jsem se s postavama nemohl   ztotožnit, jejich příběh   mě neoslovil a nudil.
Tady je opět důkaz   toho, že i zvučná   hollywoodská jména nestačí   k tomu aby se Vám film   líbil. Robert De Niro je pán   herec, to víme všichni, tady   byl perfektní, ale jen on   sám celý film neutáhne.   Paula Dana mám v oblibě,   tady se kluk moc nepředvedl   umí to mnohem lépe.A   ostatní zvučná jméne moc   prostoru nedostala, třeba má   oblíbená Julianne Moore byla   dohromady na plátně ani   néé 2 minuty. Škoda, ale   jako jednohubka to fungovat   může. Za mě 60% s   odřenejma ušima.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:45 - 05:10

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

04:50 - 05:20

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

20 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:00 - 05:55

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Charles Swenson

Swenson Charles

Nekonečná - nevystupovat

Nekonečná - nevystupovat
Nekonečná - nevystupovat

Ľubomír Gregor

Gregor Ľubomír

Nick Eversman

Eversman Nick

Marc Alaimo

Alaimo Marc

JoJo Wright

Wright JoJo

Naposled navštívené:
Charles Swenson

Swenson Charles

Nekonečná - nevystupovat

Nekonečná - nevystupovat
Nekonečná - nevystupovat

Ľubomír Gregor

Gregor Ľubomír

Nick Eversman

Eversman Nick

Marc Alaimo

Alaimo Marc

JoJo Wright

Wright JoJo