reklama
 
ohodnotit

V piatok trinásteho

Žánr:
Rok:
1953
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
29.1.1954

Celkové hodnocení filmu V piatok trinásteho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2013
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2011
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2005
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2012
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2011
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2017
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.8.2008
ORANJESTT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17148minih17148Prožít si své peklo (1977) 
À chacun son enfer n
minih70314minih70314Wolverine (2013) 
The Wolverine n
minih36331minih36331Pod ochranou nebe (1990) 
The Sheltering Sky n
minih86253minih86253Já padouch 2 (2013) [2k digital] 
Despicable Me 2 n
minih121688minih121688Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (2014) [TV film] 
Lizzie Borden Took an Ax n
minih13137minih13137Muž proti muži (1968) 
Da uomo a uomo n
minih23881minih23881Zlaté oko (1995) 
GoldenEye n
minih44823minih44823Liščata (1980) 
Foxes n
minih15134minih15134Osud člověka (1959) 
Suďba čeloveka n
minih8943minih8943Chladnokrevně (1967) 
In Cold Blood n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 %
4   - curil
6   - jarda53
6   - clara.bow
6   - Frolíček
7   - Nasudr
6   - theremin
9   - dederon
7   - scareface6
7   - gyzmo
8   - zaluzar
7   - Tominko
10 - ORANJESTT
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144321
Osobností: 615111
Fotografií: 539234
Plakátů: 258053
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.555/0.518