Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu V jednom ohni
Caleb Holt zachraňuje jako hasič ostatní lidi, ale vlastní manželství se mu rozpadá. Když už stojí na prahu rozvodu, otec ho požádá, aby vyzkoušel čtyřicetidenní experiment na záchranu manželství. Jenže aby uspěl, musí nejprve vyřešit svůj vztah k Bohu.

Hrdinou romantického dramatu s náboženským podtextem je kapitán Caleb Holt (Kirk Cameron), odvážný požárník, který neváhá riskovat svůj život pro záchranu ostatních. Své manželství s Catherinou (Erin Bethea) však zřejmě zachránit nedokáže. Po sedmi letech se dvojice ocitla na pokraji rozvodu, a když už se zdá, že rozchodu nemůže nic zabránit, vloží se mezi ně Calebův otec John (Harris Malcolm). Požádá syna, aby ještě vyzkoušel čtyřicetidenní experiment, v němž se bude snažit proniknout k srdci své ženy. Caleb se zpočátku nesetkává s úspěchem, ale nakonec pochopí, že nejprve si musí dát do pořádku svůj vztah k Bohu, aby pak mohl zachránit své manželství.
(HBO)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu V jednom ohni
V tomto náboženském romanntickém dramatu se seznamujeme s kapitánem Calebem Holtem(Kirk Cameron). Je to odvážný požárník, který neváhá každý den riskovat svůj život, ale své manželství zachránit nedokáže. Když jsou se ženou (Erin Bethea) na pokraji rozvodu, vloží se mezi ně jeho otec a požádá ho, aby ještě vyzkoušel "The Love Dare" - 40 dní, v kterých se bude snažit opět proniknou k manželčině srdci. Nejprve se nesetkává s úspěchem. Ale pak pochopí, že prvně si musí sám dát do pořádku vztah s Bohem, aby mohl vyspravit své manželství.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama