reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Union Pacifik

Union Pacific

Žánr:
Rok:
1939
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1939

Celkové hodnocení filmu Union Pacifik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2007
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.12.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.9.2016
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih133615minih133615Jak to říct dětem? (2014) 
n
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih24207minih24207Zvoník od Matky boží (1982) [TV film] 
The Hunchback of Notre Dame n
minih73409minih73409Za hranicemi (2010) 
Gränsen n
minih57650minih57650Prckové (2009) 
Shorts n
minih41424minih41424Zavaleni (2006) [TV film] 
Caved In n
minih70067minih70067Přepadení (2010) [DVD kinodistribuce] 
L'assaut n
minih15639minih15639Pepina Rejholcová (1932) 
n
minih58585minih58585Legenda o sovích strážcích (2010) 
Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole n
minih54848minih54848O nosaté čarodějnici (1984) [TV inscenace] 
O nosaté čarodějnici n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
10 - curil
9   - clara.bow
9   - Ed
5   - valentine
3   - JanBlub
9   - mirek52

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Palawan, království perel

17:15 - 18:10

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129673

Poslední komentáře

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.429/0.406