Zari
ohodnotit

Uchazeč

Kandidaten

Další název:
The Candidate; Špinavé spiknutí
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Uchazeč

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.5.2018
Po první dvacetiminutovce,   kdy nás příběh uvádí do   děje, následně už děj   plyne bez nudných dialogů a   zbytečného vysvětlování.   To se dostaví až v poněkud   rozplizlém konci filmu. Jinak   je příběh napínavý,   chvílemi to vypadá, že se   Jonas vtělil do Jamese Bonda   podle toho, jak snadno uniká   přesile zrádců, gangsterů   nebo policistů ať už   pravých nebo falešných.   Severská kinematografie   patří v současné době v   thrillerech k tomu   nejlepšímu. Tím nemyslím   jen trilogii Dívek, které do   něčeho koply nebo píchly,   ale zatím pro mě nej, shodou   okolností také trilogii,   Snadné prachy (2010 - 2013,   Švédsko).
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Atmosféru film měl. O tom   není pochyb. Samotný děj   byl však příliš   překombinovaný, což bylo   zřejmě důvodem k častému   výskytu zásadních   nelogičností, ne-li přímo   nesmyslů. Celá konspirace   více či méně spoléhala na   pouhou náhodu a toho   „zmrtvýchvstání“ tam   bylo přespříliš. Méně je   někdy více.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama