Zari
ohodnotit

Učebnice smrti [TV film]

The Deadliest Lesson

Další název:
Masaker na strednej škole; Detention
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
86 minut
„Mladá učitelka se náhodou stane svědkem vraždy studenta. Protože se místní gangsteři s nikým nemazlí, rozhodnou se nepohodlnou svědkyni zneškodnit. Klidně i v přítomnosti několika poškoláků. Boj o holý život začíná...“

Komentáře k filmu Učebnice smrti

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Tak to je pěkná ptákovina.   Jestli byl takový skutečný   záměr autorů, nebo je   příběh tak naivní   neúmyslně, to se asi nikdo   nedozví. To i u nás ve   městě chodí cikáni na   procházku na náměstí s   kočárky lépe vyzbrojení,   než trojice groteskních   gangsterů, kteří jdou do   školy umlčet korunní   svědkyni.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.5.2013
Velice natahovaný TV film,   který by svým námětem   stačil na dvacet minut.   Postrádající napětí a   jakékoliv dramatických chvil   stačí na zabití času,   kdyby opravdu nebylo nic   jiného. Hodinu a půl se   dívat, jak neschopný pošuk   neustále vyhrožuje učitelce   a blbne někde ve škole,   protože byla svědkem vraždy   který on spáchal, je opravdu   jen pro otrlé. A nebo jsem to   špatně pochopil a tento   snímek je určen převážně   pro ženy, které nemají   rády násilí a krev, a tak   to podle toho tak vypadá. Pro   mě slabý průměr.
PORTER
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.4.2013
Thriller ze studentského   prostředí kde učitelka je   svědkem vraždy a vůdce   gangu se jí snaží   odstranit.Bohužel herecky nic   moc,režijně nic moc a ani   scénář nestojí za nic.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alyssa Murphy

Murphy Alyssa

Naposled navštívené:
Alyssa Murphy

Murphy Alyssa