NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Twin Town

Rok:
1997
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
6.11.1997
„Pěkně zasr..né město. Rugby. Ovce. Mužské chóry. Narcisy. Uhlí. Mramorolomy. Nechlělo by to tady trochu oživit?“

Celkové hodnocení filmu Twin Town

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.4% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2010
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.7.2011
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2013
Andymio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2011
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2013
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
Burža
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2004
a.n.i.c.a.m
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69548minih69548Zítra snad bude líp (2010) 
Every Day n
minih76203minih76203Vánoční duch (2010) [TV film] 
Christmas Cupid n
minih94708minih94708Noční jízda (2011) 
Carjacked n
minih100919minih100919POST MORTEM (2010/1) [DVD] 
n
minih47191minih47191Já, César (2003) 
Moi César, 10 ans 1/2, 1m39 n
minih42871minih42871Hledá se Jednooký Jimmy (1994) 
The Search for One-Eye Jimmy n
minih6605minih6605Dobře situovaný pán (1939) 
Dobře situovaný pán n
minih2494minih2494Lví srdce (1990) 
Lionheart (A.W.O.L.) Wrong Bet n
minih153209minih153209Uloupený princ (1971) [TV inscenace] 
Uloupený princ n
minih146723minih146723Morgan (2016) 
Morgan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.4 % (13)
9   - curil
6   - ajaajena
2   - mat.ilda
7   - satyr
8   - MildaX
7   - Zimmy871
9   - Andymio
8   - rosta12
6   - Pauleto
9   - sudcadred
8   - Sheriff.Ja
9   - Burža
10 - a.n.i.c.a.

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

21:25 - 22:29

50 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Jiří Gruša, neklidný Evropan

21:40 - 22:35

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Souboj na talíři

21:40 - 22:40

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:35 - 22:40

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177657
Osobností: 678037
Fotografií: 710757
Plakátů: 337990
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení