ohodnotit

Twin Town

Rok:
1997
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
6.11.1997
„Pěkně zasr..né město. Rugby. Ovce. Mužské chóry. Narcisy. Uhlí. Mramorolomy. Nechlělo by to tady trochu oživit?“

Celkové hodnocení filmu Twin Town

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.4% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2010
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.7.2011
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2013
Andymio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2011
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2013
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
Burža
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2004
a.n.i.c.a.m
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13166minih13166Muž se železnou maskou (1977) [TV film] 
Man in the Iron Mask n
minih22614minih22614Vlak plný peněz (1995) 
Money Train n
minih21280minih21280Trhák (1980) 
n
minih7445minih7445Evropané (1979) 
The Europeans n
minih28977minih28977Město, které se bálo soumraku (1976) 
The Town That Dreaded Sundown n
minih30471minih30471Landru (1962) 
Landru n
minih13865minih13865Cesta do Číny (1983) 
High Road to China n
minih20745minih20745Temný anděl (1990) 
Dark Angel n
minih27697minih27697Smrtelná hrozba (1999) [TV film] 
Y2K n
minih140505minih140505Srážka (2016) 
Collide n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.4 % (13)
9   - curil
6   - ajaajena
2   - mat.ilda
7   - satyr
8   - MildaX
7   - Zimmy871
9   - Andymio
8   - rosta12
6   - Pauleto
9   - sudcadred
8   - Sheriff.Ja
9   - Burža
10 - a.n.i.c.a.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166422
Osobností: 661102
Fotografií: 647585
Plakátů: 311566
Obsahů a biografií: 153151

Poslední komentáře

Kopretiny pro zámeckou paní (198...

Kopretiny pro zámeckou paní
Celkem příjemná   prázdninová komedie bez   nějakých uměleckých či   jiných ambicí. Z dnešního   pohledu je zajímavá dvěma   okolnostmi. Předně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.35/0.337